23.8.2020 17 hod

Do dalšího zápasu naše béčko nastoupil, opět jako je tradice snad už, v mírně pozměněné sestavě. Chyběli kluci z áčka – jen Vojta dorazil – stejně jako Milan Novotný.

Béčko se utkalo s týmem Junior Praha, které po odehraných 2 kolech mělo indentický počet bodů a skóre…

Začátek zápasu částečně ovlivnilo počasí. Těsně před začátkem zápasu se přes hřiště přehnal silný vítr, který utrhl velké větve z okolních stromů, převrátil bránu, která byla připevněna za hřištěm a shodila světelnou tabuli, připravenou vizualizovat stav zápasu….

Do začátku domácí vstoupili aktivněji a bylo vidět, že hosté se většímu hrišti přizpůsobují pomaleji. V 6 minutě byl Vojta falouván, ke střele se postavil Honza Novák a vyslal tvrdou střelu na bránu. Bohužel doprostřed brány hostí.

Po 10 minutách stojí za zmínku akce, která začala u Honzy, který na pravé lajně převzal míč, vymíchal hosty, dostal se do vápna, ale místo pokusu o střelu volil nahrávku na „Bendiče“, který střelou netrefil branku. O minutu později, běžela 24 se měnilo skóre. Z prostředka dostal do levé strany, přes obranu, pas „Bendič“, který utekl až do vápna a ještě před vyběhnutým gólmanem poslal přízemní nahrávku do malého vápna na Andyho, který míč umístil již do prázdné brány 1:0

Další zajímavá akce se udála těsně před přestávkou, Andy ve vápně vyděl osamoceného „Zimiče“, ale ten na malém vápnu nezkrotil mokrý míč a do balónu se netrefil.

Další minuty probíhali spíše uprostřed vápny obou týmů a mohlo se jít do kabin.

V druhé půli kvalita upadala, v 62minutě „Bendič“ převzal vlevo před vápnem míč, navedl si na pravou nohou vyslal tvrdou střelu..bohužel vedle brány hostí. V 74 minutě „Novas“ na půl kruhu poslal přihrávku doprava po zemi na Pavla, ten byl tísněn obráncem a v pádu se míč obloučkem dostal až na horní síť….to byla škoda.

Další tutovku diváci viděli v 85minutě, kdy se ve velkém vápnu hostí objevil „Noves“. První střelu brankář konečky prstů vyrazil na pravou tyč…míč se dostal zpět k „Novasovi“, který mířil pro změnu na břevnu brány Junioru….gól z toho nepadl. Hosté navíc od 88 minutě zbytek zápasu odehráli v 10 lidech, když předtím vystřídali 4 hráče, ale po zranění jednoho z nich už neměli nikoho.

Domácí výhra se počítá.

Sestava: Chmelíček (C) – Hrubý, Petlan, Brunclík, Češpivo – Polívka ( 90+5 J. Čáp ) , Novák, Žofák, Zima, Benda – Garcia ( 90´Kadleček )

Hodnocení trenéra L. Chmelíčka : Od začátku jsme chtěli hrát aktivně a nečekat na soupeře, což se nám v první půli dařilo. Junior jsme od začátku drželi na jejich polovině a i přes velké množství šanci, kdy jsme nepřesně zakončovali nebo trefovali brankáře , jsme dali jen 1 gól. Naše obrana skvěle zachytávala jejich nákopy z obrany, protože mezihru jsme jim praktický nedovolily žádnou. Dostali se tedy do šanci jen ojediněle, a s tím jsme si vzadu poradily celkem v klidu.
Do druhé poloviny jsme chtěli pokračovat v naší hře a jít si pro další góly. Vypracovávali jsme si další šance a soupeře tlačily, ale góly nepřidali. Posledních asi 20 minut jsem už trošku polevili ,odešla nám mezihra a když soupeř změnil hru na 3 útočníky a chtěl ještě se zápasem něco udělat, dostávali jsme se do brejků. Junior se pak snažil posílat všechny balóny dlouhými nákopy do předu, se kterými si poradila skvěle pracující obrana, občas i za cenu faulu. Za mě velká spokojenost, kluci to odmakali poctivě a po zásluze jsme vyhráli.