Třeboradice : Křimice 5:1 (1:1)

Letos jsme se rozhodli přihlásit starší žáky na zimní ligu pořádanou Meteorem. Byli bychom rádi, kdyby na sobě pracovali a nelenošili a tohle je skvělá možnost. Čeká nás celkem 13 zápasů, které máme rozloženy až do jara a už v neděli nás čekal první. 

 Dojeli jsme na hřiště do Libně a šli sehrát zápas proti Křimicím. Čekalo nás 2 x 30 minut a kluci poprvé oblékli úplně nové dresy, na které tak dlouho čekali. 

 Začalo se hrát. Míč byl převážně v držení křimických kluků a hned v páté minutě nám spadl do brány, ačkoli Lukáš v bráně dělal, co mohl. No, to nebyl úplně nejlepší začátek. Opět jsme ztráceli míče a nebyli schopní si pořádně přihrát. Vzniklo několik situací,  ve kterých se opět projevila neschopnost zakončení. Teprve ve 23. minutě se podařilo Vladovi utéct obráncům a poslat tam vyrovnávací balón.  

 Poločas 1:1

Kluci dostali na střídačce rychlé kázání a vraceli se do hry. Nebylo to lepší. Nutno podotknout,  že byli aspoň o něco bojovnější, ale ty chyby byly obrovské. Nehlídali si postavení, takže spoustu protihráčů na hřišti zůstávalo věčně neobsazených. Docházelo ke zbytečným ztrátám balónu,  když se kluci prostě zastavili a nebo dali další nepřesnou nahrávku. Neproměnili téměř jasné šance, kdy nakopli balón absolutně bez rozmyslu a přestřelili bránu. Několikrát se zapomněli vracet a Lukášovi před bránou chyběla naše obrana, když Křimice hrozily útoky na naši síť. 

 Do konečného výsledku nás dovedlo spíše štěstí, než šikovnost.  Ale ve finále…. Historie se neptá, že? 5:1

Střelci: Vladlen Belebekha ’23

             Vít Marek ’33

             Maksym Teslychko ’43, ’45

             Štěpán Řehák ’52

Sestava: (B)Lukáš Bartík , Tomáš Dvořák, (K) Filip Šádek, Vít Marek, Michael Koštialik, Matěj Princ, Oliver Janoušek, Štěpán Řehák, Jakub Roček, Vladlen Belebekha, Armend Mustafa, Maksym Teslychko, Matěj Holomoj, Yousseif Al Kinani, Dan Sedláček, Filip Honzárek