Ve sváteční odpoledne se odehrálo utkání 6. kola přeboru Prahy. Byl to zápas dvou rozdílných polačasů.

V první polovině jsme předvedli výkon za který by se muselo stydět i mužstvo IV. třídy. Začátek byl pro nás příznivý, už ve 12. minutě jsme kopali pokutový kop, který Grznár proměnil a vedli jsme 1:0. Další velkou příležitost po přihrávce Voldřicha, Slavík neproměnil a potom začal úřadovat soupeř. Nedokázali jsme si přihrát ani na 5 metrů, soupeři jsme nechávali prostor a přizpůsobili jsme se absolutně jeho hře. Během 15. minut Cholupice otočiliy výsledek na 3:1 ve svůj prospěch. Trenér Tesař i s prezidentem klubu s údivem sledovali, co hráči na hřišti předvádějí.

Přestávka v šatně domácích musela být bouřlivá, protože do druhého polačasu nastoupilo „jiné“ mužstvo. Po několika slibných příležitostech se Třeboradice v 57. minutě dočkaly. Viktorin snižuje na 2:3 a za dvanáct minut přídává další branku a je srovnáno na 3:3. To už hráči Cholupic nestačili vysokému tempu domácích.
A „Třebo“ útočilo dál. V 75. minutě, po akci Hrušky, Petr Janda krásně umístěnou střelou dostává domácí do vedení a v 78. minutě kanonýr Junek upravuje na konečných 5:3 pro Třeboradice.

Utkání bylo podobné známému hororovému příběhu Podivný případ Dr. Jekylla a pana Hyda. První polačas pan Hyde a druhý Dr. Jekyll. Jen konec je jiný. „Třebo“ nespáchalo „sebevraždu“, ale zvítězilo a žije dál!

branky: 12. Grznár, 57. a 69. Viktorin, 75. Janda, 78. Junek

Sestava našeho mužstva:

Horejš – Hruška, Červenka, Čáp, Farkaš – Viktorin, P. Janda, Voldřich (81. Kyncl), Grznár – Junek (88. Dankol), Slavík (62. Jedlička)

100 diváků

Číst článek na fotbalpraha.cz