Poslední zápas naší venkovní mise – 5 zápasů za sebou jako hosté, jsme nakonec nedovedli do vítězného konce, i když jsme po první polovině vedli 1:0, díky brance Viktorina ve 44. minutě po ukázkové akci Janda – Farkaš, kdy posledně jmenovaný nádherným centrem našel Viktorina.

V první polovině utkání, kdy jsme hráli do kopce / specialita cholupického hřiště /, jsme měli více ze hry. Škoda, že jsme neproměnili některé slibné šance. Domácí měli největší příležitost po nešťastném odražení míče v našem pokutovém území, kdy v poslední chvíli zasáhl na brankové čáře Obermajer.

Druhý poločas začal pro nás slibně, Junek se dostává do šance, ale neproměňuje. Potom přišel první / a nebyl jedinný / diskutabilní výrok rozhodčího. Regulérní obranný zákrok na právé straně, před naším trestným územím posoudil hlavní rozhodčí za pomoci postanního, jako nedovolený. To byla 50. minuta. Domácí nakopli míč na naší bránu a naše obrana i s brankářem prakticky nereagovali a volný domácí hráč v pohodě srovnává na 1:1. Pak opět přišla šance Junka, ale nedáš – dostaneš. V 61. minutě domácí po přesné střele k tyči zvyšují na 2:1. Závěr zápasu se dohrával prakticky pouze před brankou domácích. Přišly další příležitosti, ale… Nakonec jsme se dočkali, Obermajer vyrovnává hlavou na 2:2, ale k překvapení všech / i domácích fanoušků /, postranní rozhodčí zvedá praporek v momentě vstřelení branky – postavení mimo hru. Branka neplatí! To už bylo moc i pro tak zkušeného hřáče, jakým je Obermajer a po debatě s hlavním rozhodčím odchazí s červenou kartou ze hřiště. V poslední minutě ještě mohl vyrovnat Trnka, ale skóré zůstalo nezměněno.

V neděli 24.4.2016 od 17.00 hod. už konečně nastoupíme na domácím hřišti v Třeboradicích proti Vršovicím a snad už prolomíme sérii nepodařených zápasů a body zůstanou doma.

Branky: 44. Viktorin

Sestava našeho mužstva:

Caudr – Hruška / 89. Kyncl /, Obermajer, Červenka, Farkaš – Trnka, Viktorin, Čáp Janda – Kadlec, Junek