V sobotu 12.11. do Třeboradic zavítal soupeř 1999 ze Stodůlek. Byli za námi pouze o bod a tak se hrálo o první místo v tabulce.

A začátek snad nejde vymyslet hůře. Úvodní výkop patřil nám, ale soupeř balón okamžitě vybojoval, vrátil ho k naší bráně a krásně přeloboval našeho gólmana. Běžela cca 20. vteřina zápasu. To nevadí, stane se. Rozehráváme znovu, soupeř nám balón sebere a dává gól. 0:2 čas cca 1:15 . Hrůza !!!!Kluci jsou jako opaření a nic se nedaří. Zatáhli jsme všechno do obrany a soupeř se přestal dostávat do zakončení. Od 10. min. jsme se začali osmělovat a začali soupeře zatlačovat na jejich půli.Ve 20. min. jsme byli odměněni krásnou střelou zpoza vápna. Páťa 1:2. Do konce poločasu jsme měli několik nadějných šancí na vyrovnání, ale chyběl nám důraz v zakončení.

Po poločasové bouřce v kabině jsme převzali otěže zápasu a soupeře zatlačili do vápna. Ale pořád se nám nedařilo v koncovce. Až ve 48. min. po velkém závaru to konečně zblízka Nedy procpal za soupeřova gólmana 2:2.1999 začali opět zlobit a Kráťa předvedl několik fantastických zákroků. V 64. min. jdeme konečně do vedení. David nahrál Páťovi a ten opět utěšenou střelou zpoza vápna trefil šíbu 3:2. Zbývá pár minut do konce, soupeře zastavujeme v dostatečné vzdálenosti a nepouštíme ho do zakončení.Ale v poslední minutě jsme neudrželi posty, obrana vystoupila moc dopředu. Soupeř prostrčil balón za ní a jejich útočník prostřelil Kráťu na zadní tyč 3:3. Sudí vzápětí ukončuje zápas.

Přestože 1999 nastoupil s hráči ročníku 2006, tak k nám přijel letos nejtěžší soupeř. Remíza je spravedlivá a dál vedeme tabulku. Kluci, přes strašidelný začátek, zápas zachránili a předvedli nejlepší výkon sezóny.

Kratochvíl – Junek, Roba 0+1, Kysela – Ryšavý, Peca 2+0, Nedorost 1+1, Obst 0+1, Koranda, Špitálník – Komínek, Lukavský

Petr Lukavský