SK Třeboradice – Nebušice 5:1

Ve druhém utkání čekalo třeboradické starší žáky mužstvo Nebušic, které bylo celé složené ze zahraničních žáků místní školy. Šlo tak vlastně o mezinárodní utkání, kde trenér nebušických pro pokyny svým svěřencům používal pouze angličtinu.

K utkání jsme museli nastoupit bez Petera, který bohužel bez omluvy nedorazil. Naši starší žáci se „zahraničního“ soupeře nezalekli a hned v úvodu se díky chytrému lobu Kuby dostali do vedení. Soupeř nás poté zatlačil a dokázal vyrovnat, ale po pěkné souhře Eda-Kuba, druhý jmenovaný opět vrátil vedení na naši stranu. Když si chvíli poté oba dva role vyměnili a Jakubovu střelu dorazil do sítě Eda, šlo se o poločase do kabin za stavu 3:1. Kaňkou na prvním poločase tak bylo jen lehké zranění Martina V., který musel z utkání odstoupit. Ve druhém poločase jsme podali zodpovědný výkon, naše obrana soupeře prakticky k ničemu nepustila a navíc jsme přidali 2 pěkné góly po střelách Filipa N. a Vasyla.

Konečný výsledek tak byl 5:1. Za předvedenou hru musíme kluky pochválit. Ale pozor, ve třetím kole nás čeká ambiciózní Admira, která bude jistě o třídu lepší!

Sestava: Dan, Filip K. Ondra, Pepa, Maty, Martin Ř., Martin V., Vasyl, Eda, Jakub, Vítek, Marek, David Piv., Filip N., Adam D., Adam H.

Góly: Jakub 2 , Eda, Filip N., Vasyl

Hráč zápasu: Jakub