A máme za sebou další měsíc zimní ligy. 

V únoru jsme jsme zvládli odehrát čtyři zápasy a poslední nás čekal začátkem března. 

Jako první jsme se postavili Všeradicím. 

Tenhle zápas se klukům moc povedl. Obrana rozdávala skvěle balóny. Vlado ovládl celé hřiště a skóroval 5 góly. Ani kapitán nezapomněl a poslat tam 2. Matěj Princ to završil jedním gólem a Všeradice byly v koncích. 

 Krásná práce. 

Třeboradice : Všeradice 8:0

Dalším soupeřem nám byly Střešovice. 

S přehledem jsme ovládli celou první polovinu hry během níž Vítek skóroval a my tak díky němu odcházeli na lavičku za stavu 1:0. Jakmile jsme se vrátili na hřiště, už se nám tolik nedařilo a kluci ztráceli sílu. Naštěstí se kapitánovi podařilo proměnit penaltu a nedali jsme to zadarmo. Bohužel tím naše snažení skončilo a zápas jsme odevzdali.  

Třeboradice : Střešovice 2:3

Třetí zápas jsme se postavili proti týmu Dukla Jižní Město 09.

Kdybych jen okopírovala text o předchozím zápase,  vyšlo by to stejně. V prvních minutách jsme měli jasnou převahu. Vítek poslal balón do branky v 26. minutě a opět jsme šli na lavičku za stavu 1:0. Opět jsme potvrdili skóre a zvedli náskok na 2:0. Krásnou střelu předvedl zase Vítek. A opět jsme to odevzdali, kopali bez rozmyslu a do kabin odcházeli opět s prohrou. Velká ostuda. 

Dukla JM09 : Třeboradice 3:2

Čtvrtým soupeřem nám byli kluci z Brandýsa nad Labem. Trochu jsme se jich obaváli a měli z nich respekt. Zabrali jsme hned na začátku a modlili se, abychom opět nevypustili konec. A podařilo se. Skóroval Sedy, Šochi a v druhé půli i kapitán Filip a Brandýs jsme měli v kapse. Konečně výhra. 

Brandýs nad Labem : Třeboradice 0:3

Posledním naším protivníkem byl začátkem března tým z Radonic. 

Předchozí výhra nás motivovala k lepším výsledkům, ale už na začátku nám Radonice vzaly vítr z plachet. Góly do naší sítě padaly jeden za druhým a kluci začínali být naštvaní. Nedivím se. 6:0 prostě není chvályhodný výsledek. Naštěstí se trochu vzpamatovali,  když Ari neuvěřitelně připravil gólmana o míč a Šochi zakončil. Probralo nás to a další střela letěla do branky opět od Šochiho. Lukáš, který celý zápas zezadu bravurně koordinoval získal možnost a také ji proměnil. A jaká radost se ozvala z hřiště, když v síti skončil balón zpracovaný Yousseifem. Krásná euforie. Téměř jsme začali věřit, že bychom to zvládli otočit. Bohužel se tak nestalo a Radonice zvedli náskok. I tak tam byla znát obrovská snaha a chuť kluků zvítězit. 

Radonice : Třeboradice 7:4

Naše krásné místo v horní polovině tabulky vzalo za své. Uvidíme, jaké bude konečné umístění. 

Držme si palce