Hra byla zpočátku vyrovnaná, ale Suchdol šel do vedeni po střele z dálky. Hned potom vedení zvýšil po počátečních chybách našich fotbalistů. I při třetím gólu dostali třeboradičtí lekci, kdy po tlaku přišel gól z protiútoku. Naštěstí Filip dvěma góly krátce po sobě dostal zápas pouze na jednogólový rozdíl. První část tak skončila 2:3. 
Filip na začátku druhé části dokončil hattrick a srovnal na 3:3 a dalším gólem dostal Třeboradice do vedení 4:3 a tak skončila i první půle.

Ve třetí části sice Suchdol srovnal ale naši fotbalisté měli více ze hry a zaslouženě přidali další 2 góly. Po třetí části tedy 6:4. V infarktovém závěru nejprve Suchdol srovnal ale Tadeáš těsně před koncem zápasu míč do brány soupeřů dostal. A zajistil našim klukům vítězství. Třeboradice pak zvítězily i na penalty, což není tradičně jejich silná disciplína. Kluci hráli všichni výborně a tvoří tak dokonale sehraný tým.

Sestava: Filip Šádek, Martin Žatecký, Tadeáš Šauer, Martin Wollner, Max Vrtiška, Robin Pšenička, Lukáš Bártík, Tomáš Dvořák, David Matušík

Trenér M. Šádek

11/10/2015, 12:30h, hřiště Třeboradice

Další fotografie ze zápasu.