CU Bohemians Praha – SK Třeboradice U7 6:28

V sobotu čekal naše kluky další soutěžní zápas a to proti klokanům z Bohemky. Zápas se hrál na krásném hřišti v Hrdlořezech, ale netradičně s výkopem hned brzo ráno v 8:30.

Kluci se známého soupeře nezalekli a hned od začátku zápasu bylo vidět kdo bude diktovat tempo na hřišti. Na soupeře vlétli a sázeli mu jednu branku za druhou.

Během zápasu byly i několikrát vidět pěkné kombinace a několikrát i rodiče soupeře zatleskali našim klukům za pěkné akce. A co se nepovedlo a když kluci zaváhali tak pochytal vzadu velmi dobře chytající Péťa.

Kluky musím moc pochválit, je vidět, že se každým zápasem zlepšují a občas už to není jen „kopaná“, ale objevují se i pěkné akce kdy zakončující hráč uklízí balon v podstatě do prázdné brány. Zároveň se ale nebojí udělat kličku a to je u těchto dětí správně.

Kluci si své branky rozdělili a po poločasu který skončil 14:4, nasázeli stejný počet i v druhém poločase a vyhráli zaslouženě 28:6.

11 brankami se blýskl Šimon, 6 branek dal Dan Novisedlák, 5 Tomáš Novisedlák, po 2 brankách se trefil Tobík, Adámek a 1 branku vstřelil  Matěj Panuška a 1 si dal soupeř sám.

Do zápasu zasáhli:
Peťa Polanský, Šimon Babický, Tobík Hiršl, Dan a Tomáš Novisedlák, Adam Novák, Matěj Panuška, Dan Tomšík, Dominik Jílek

Honza N.

CU Bohemians Praha – SK Třeboradice U7