V neděli 16.8. 2015 jsme sehráli na domácím hřišti první utkání nové sezóny 2015/16 proti SK Zbraslav.

Hodnocení trenéra A mužstva J. Tesaře:

V prvním utkání nového ročníku přeboru Prahy, jsme přivítali nováčka SK Zbraslav.

Zápas jsme začali vlažně a nechávali soupeři spoustu prostoru ke kombinaci. Paradoxně jsme dokázali v tomto čase vstřelit vedoucí branku, kdy se trefil Juny po centru ze strany. Po vstřelené brance jsme přidali na tempu a převzali otěže zápasu. Dokázali jsme si vytvořit několik velmi dobrých brankových příležitostí, bohužel bez výsledného efektu. A tak přišel trest v podobě dvou obdržených brankách, kdy se soupeř dostal dvakrát na naší polovinu a uštědřil nám lekci z efektivity.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme utkání otočit , jenže jsme se nemohli dostat do tempa a do hry, kterou chceme aplikovat už vůbec ne. Soupeř měl mírnou převahu a i několik dobrých příležitostí skórovat. Ale byl to náš tým, který svou bojovností a vůlí po vítězství dokázal nejprve Červenkou snížit a v 87 minutě Junek vstřelil svou druhou branku v tomto utkání, která se ukázala jako vítězná. Konec zápasu jsme si dokázali uhlídat a připsali si po velmi těžkém utkání první 3 body.

Myslím, že jsme viděli velmi kvalitní utkání, ve kterém jsme měli trochu víc štěstí. Tým Zbraslavi má velmi kvalitní mužstvo, což v plné síle ukázal v tomto zápase.


Sestava SK Třeboradice:

Horejš Jakub, Hruška David, Červenka Pavel, Čáp Milan, Farkaš Radek, Trnka Martin, Viktorin Petr, Janda Petr, Grznár Pavel, Slavík Michal, Junek Petr

150 diváků