V  neděli odehrálo naše A mužstvo na Hovorčovické mistrovské utkání proti Admiře Praha B. Po brankové přestřelce za stavu 3:3 rozhodl v 82. minutě Červenka.

Celý zápas jsme měli herní převahu a už v 11. minutě Junek otevřel skóré, ale Admiře se podařilo po chybě obrany hlavou vyrovnat. Dobrá kombinační hra našeho týmu dále pokračovala a domácí, kteří byli zatlačeni před svou branku si dali vlastní gól. Poločas skončil 2:1 pro Třeboradice.

Začátek poločasu jsme začali vlažně a po té přišlo potrestání po rychlém protiútoku domácích – 2:2. Admira na malou chvíli převzala aktivitu, ale přišla chvíle Pavla Grznára. Po několika zástřelech v průběhu zápasu, to konečně vyšlo. Po krásné střele v 71. minutě jsme vedli 3:2. Místo, aby jsme utkání v klidu dohráli, tak stačila nepozornost při rohovém kopu domácích a bylo v 80. minutě srovnáno na 3:3. Ale nastal stejný scénář jako před týdnem, kdy jsme hráli se Zbraslaví. Náš tým se nenechal zaskočit a dál dostával soupeře pod tlak. 82. minuta rozhodla. Červenka, stejně jako v minulém kole, po centru Grznára hlavou zvýšil na konečných 4:3 pro Třeboradice.

branky: 11′ Junek, 32‚ vlastní, 72‚ Grznár, 82‚ Červenka

Sestava našeho mužstva:

Caudr – Hruška, Votava, Červenka, Farkaš (29. Danko) – Trnka, Viktorin, Janda, Grznár – Slavík (86. Kyncl), Junek

Číst článek na fotbalpraha.cz