Ve 12.kole nás čekali v derby Čakovice. Zápas byl zajímavý už proto, že soupeř odstartoval do soutěže fantasticky a v prvních devíti kolech neztratil ani bod, pak se sice Čakovice trochu „zadrhli“ a začali body ztrácet, ale přesto šli do vzájemného souboje z pozice lídra tabulky a tedy jako favorité.

Hřiště bylo připraveno vzhledem k tomu, že už je listopad velice solidně, ale přesto byl terén poměrně těžký a tak to byl spíš boj než krásný fotbal. Herně jsme měli asi trochu navrch my a zejména ve druhém poločase si připravili dost šancí z nichž některé bylo spíš umění neproměnit než proměnit, domácí zase byli úspěšnější v osobních soubojích a velmi nebezpeční ze standartních situací. Po jedné z nich, rohu v 8.minutě, šli Čako do brzkého vedení. Nám chvíli trvalo se z inkasovaného golu oklepat a do zápasu jsme se pořádně vrátili po excesu domácího Mráze, který ve 30. minutě opět potvrdil, že to co dostal do vínku v nohách (i ve svém věku patřil k nejnebezpečnějším hráčům domácích) mu chybí v hlavě. Svým kriminálním faulem poslal k zemi Honzu Nováka a ten může být rád, že nemá zlomenou nohu. Inteligence pana Mráze se ale ukázala i při následných a faulu předcházejících slovních reakcích a to, že toto utkání dohrál je velkou ostudou hlavního rozhodčího….. Nám ale výše zmíněný exces pomohl zapnout na vyšší obrátky a po pár minutách vyrovnal Pepa Jedlička /foto z utkání s TJ Sokol Řepy/ na poločasových 1:1.

Ve druhém poločase už žádná branka nepadla a to i přesto, že jsme si vytvořili spoustu šancí, ale bohužel jsme je neproměňovali a to i ty nejasnější. Nutno ale přiznat, že ani domácí nebyli bezzubý a Chmelda v bráně se musel dvakrát pořádně natahovat po hlavičkách nebezpečného domácího vysokého útočníka. Zápas tak skončil asi spravedlivou dělbou bodů.

branka: J. Jedlička

Sestava našeho mužstva: Chmelíček – Kyncl, Jehlička, Češpivo, Žofák M. – Lhota (46. Šonský H.), Pokorný, Novák ©, Danko – Slavík, Jedlička

Slovo trenéra Standy Nekolného na závěr: Nelze dodat, protože po sobotní rozlučce ještě v pondělí ráno nebyl schopen utkání zhodnotit☺.