V posledním domácím zápase podzimní části přeboru jsme přivítali hráče SK Střešovice 1911. Vítězství nás mohlo přiblížit na jedinný bod za vedoucí Přední Kopaninu. To se podařilo a „Třebo“ je v tabulce přeboru opět na druhém místě.

Střešovice nastoupili do utkání s novým trenérem a s odhodláním ukázat, že fotbal i po předchozích debaklech, hrát nezapoměli. V začátku první poloviny zápasu úspešně narušovali útočné akce domácích a rychlými útoky se dostávali před brankáře Prebsla, který několikrát úspešně zasáhl. Po dobře zahraném rohovém kopu se hosté ve 26. minutě ujali vedení. Ale naši hráči dále hrají svoji přesnou kombinační hru a po krásné akci kanonýr Junek v 31. minutě srovnává na 1:1. To už na hřišti jednoznačně vládli fotbalovější „Třebo“. Po několika neproměněných šáncích opět Petr Junek v 43. minutě posílá domácí do vedení.

Druhá polovina začala pod taktovkou domácích. Po 6. minutách hry Viktorin zvyšuje na 3:1 a „Třebo“ předvádí kvalitní hru, ale se špatnou koncovkou! Kdyby jsme v tomto časovém úseku vstřelili soupeři čtyři branky, nikdo by se nemohl divit. Hosté se ke slovu dostávali pouze sporadicky, ale o to nebezpečněji, Domácí, kteří si s blížícím se koncem zápasu byli jisti vítězsvím, podcenili situaci a hosty dostali znovu do hry. Zbytečný zákrok v trestném území a pokutový kop. Střešovice v 71. minutě snižují na 3:2 z pohledu domácích a o dramatický závěr bylo postaráno. Hosté ožili a několik jejich příležitostí prověřilo dobře chytajícího mladíčka Prebsla. I jeho přičiněním jsme nakonec dotáhli utkání do vítězného konce.
Třeboradice předvedlí dobrý výkon s pohlednými akcemi, ale proměňování šancí, to byl v tomto utkání největší problém. Snad v příštím utkání na US Praha se hráči v koncovce polepší. Budeme to potřebovat!

branky: 31. a 43. Junek, 51. Viktorin

Sestava našeho mužstva:

Prebsl – Hruška, Červenka, Votava, Farkaš – Viktorin, Janda, Čáp, Grznár – Junek, Slavík (65. Jedlička)

80 diváků

Číst článek na fotbalpraha.cz