Poslední podzimní mistrovské utkání se hrálo v pátek třináctého, a i když nejsem pověrčivý, tak jsem spletl čas a posunul sraz na zápas nebývale o hodinu později, respektive půl hodinu před výkopem…..
Byl jsem z toho trochu nervózní, s rozcvičením a přípravou na zápas, ale hoši k zápasu přistoupili, tak jak se má.
Od začátku jsme hráli agresivně, soupeře jsme nepustili takřka k ničemu. Kromě střel z půlky a z vápna hráči z Holešovic nedostali čas a prostor. Opět nesnižuji kvalitu hráčů, ale naši borci, když makají, tak je to opravdu ke koukání.
Celé mužstvo chválím, opět nadprůměrný Kovi, bráchové Marek a Filip, Honza jezdil po křídle a připravoval zakončení, zlepšení útočného tria David, Vítek a Oliver, který svým napadáním vstřelil branku a donutil soupeře ke dvěma vlastním brankám. Matěj se opět připomněl svými výkony z dřívějška, a i když branku nevstřelil, tak pomohl mužstvu. V brance Filip nezklamal, pro mě dobrý, záleží mi především na rozehrávce, a to když hráči pomůžou, tak každá pěkná akce začne už od gólmana.

Sestava: Filip Novotný, Filip a Marek Kornovi, Matěj Špitálník, Martin Kovář, Honza Košek, Vítek Přívratský, Oliver Biško a David Pivoňka

Branky: 3x Oliver a Mára, 2x Kovi a Honza a 1x Vítek

Hodnocení: Palec nahoru!

Trenér J.Kurka