Po čtvrté se konal v Třeboradicích turnaj mladších žáků „ Zimní liga MŽ o pohár MČ Čakovice“.

Patronem opět vystupoval Lukáš Zelenka, mistr Evropy do 21let, bývalý reprezentant A-týmu, hráč Sparty Praha a několika evropských klubů, dnes hráčem 1. SK Prostějov. Současně turnaj zastřešovala Městská část Čakovice.

Od listopadu loňského roku až do konce března sehrálo 10 mužstev 44 zápasů. Systém každý s každým spravedlivě určil vítěze a tím se stali borci ze Spartaku Kbely. Mužstvo mělo výborný projev, byla vidět kvalita a sehranost. V konečném hodnocení si kbelští, jmenovitě Matěj Žitný, odnesli ještě individuální trofej pro nejužitnějšího hráče turnaje. Druhé skončilo mužstvo ze Satalic a třetí místo patří Hovorčovicům. K dalším oceněním se vyhlašuje nejlepší střelec a brankář. Letos putuje trofej pro střelce na Střížkov k Maxmiliánovi Wessnitzerovi, který nadělil soupeřům 16 branek. Brankářkou se stala Natálka Trikalová.

Takže čtvrtého vítěze tohoto turnaje známe, ale pro mě, jako pořadatele, obstáli všichni účastníci, hráči, trenéři i rodiče. Pochvala patří všem za bezproblémový průběh celého turnaje.

Průběh turnaj v číslech – viz. www.sktreboradice.cz

JK

kbely_vitez_zlmz

Vítěz Zimní ligy – SPARTAK KBELY