Zápas mužstev ze špice tabulky se pro nás vyvíjel dobře. V 21. minutě po skvělé indivduální akci Viktorina, Junek střílí do sítě domácích svoji 21. branku sezóny.

kralovice_juni1kralovice_juni2kralovice_juni3

Ale začneme od začátku. Bez nemocného trenéra Tesaře, kterého zastoupil prezident klubu Pavel Kott, bez Grznára, který si odpykává trest za vyloučení z minulého kola a se zraněným Červinkou na lavičce, jsme nastoupili na novou travnatou plochu Sokola Královice.

Už od začátku bylo zřejmé, že to bude vyrovnáný zápas dvou předních celků přeboru. Pozorné obrany prakticky nepouštěly útočníky do šancí, ale Třebo v 21. minutě našlo skulinku v obraně domácích a vedeme 1:0. Zápas dál pokračoval ve vysokém tempu a do šaten se odcházelo příjemněji hostům.

Po přestávce se dál hrál kvalitní fotbal. Domácí se snažili o vyrovnání, ale brankář Caudr byl vždy na svém místě. Ke konci utkání hra přitvrdila, hlavně ze strany domácích a v 93. minutě po centru Královice vyrovnávají na 1:1. Červená karta za hrubost pro domácího hráče, už byla pouze tečkou za tímto zápasem.

Škoda branky v poslední minutě, ale s prázdnou střídačkou, kdy na střídání ke konci zápasu je k dispozici pouze zraněný Červinka, se nedá takticky zvládnout závěr utkání.

Branky: 21. Junek

Sestava našeho mužstva:

Caudr – Hruška, Obermajer, Čáp, Farkaš – Trnka, Viktorin, Janda, Kadlec – Kyncl (48. Jedlička), Junek