Soupeř z horní poloviny tabulky, který podle výsledků bodoval převážně na domácím hřišti, s námi odehrál utkání, které bych zařadil do skupiny podprůměrné.
Začalo se velmi vlažně, míč jsme měli víceméně v držení my, ale vůbec se nám nedařila kombinace a hra jeden na jednoho. Soupeř byl bojovnější a jeho hra byla založena pouze na stylu „vybojuj, odkopni nebo zakonči“. Hlavním soupeřem pro nás bylo asi travnaté hřiště. Hustá a vysoká tráva nám dělala obrovské problémy a hráči, kteří patří každý zápas k oporám, byli herně hodně dole. Míč se jim pletl pod nohami, nešly nám přihrávky a při našem herním stylu docházelo ke ztrátám míče. Opět jsme dostali gól z půlky a v podstatě musím konstatovat k našim borcům, že většinu gólů dostáváme snad jenom po našich individuálních chybách při rozehrávce. Málo které mužstvo nám střílí branky, že by nás vykombinovalo. To na omluvu fanouškům k těm obdrženým brankám. Věřte, že když to kluci zažijí a vyvarují se těch chyb, bude to k pokoukání. Už dnes, pokud nejsou „erupce na slunci“, kluci ukazují, že to umí…..
Z Klánovic borci přivezli palec domů, jednotlivce hodnotit nebudu a tým bude muset trochu zabrat, vždyť ve stejných podmínkách jsme loni hráli v Březiněvsi a takový to výkon by odpovídal pěknému přídělu!

Branky: 6x Honza, 1x Martin a Matěj.

Sestava: Filip Novotný, Marek a Filip Kornovi, Honza Košek, Matěj Špitálník, Martin Všetečka, Alex Štygler, Oliver Biško a Vítek Přívratský.

JK