Páteční podvečery budou opět patřit domácím zápasům mužstvu r.2007, které v nové sezóně poskočilo do kategorie starší přípravky.

Jako prvního jsme přivítali mladíky z Kunratic a byla vidět menší nerozehranost z naší strany. Úvod zápasu byl z obou stran opatrný, ale postupem času jsme začali více držet míč a nebýt výborného gólmana hostí, byl by zápas rozhodnut během dvou čtvrtin.  Dvakrát jsme v zápase dotahovali po našich hrubých chybách a s velkou námahou jsme zápas srovnávali, ikdyž gólových šancí jsme měli přehršle.  Jak jsem již avizoval, brankář hostí Juraj Vňuk byl výborný a když už byl překonaný zamotal se našim útočníkům míč pod nohami….. Musím však kluky pochválit za bojovnost a snahu. Před-vedená hra byla k lepšímu průměru, v prvním zápase v systému 5+1 a proti starším hráčům, myslím, že můžeme být spokojeni. Poděkování patří také rodičům a divákům, kteří opět dorazili v hojném počtu.

Branky: 1x Marek a 1x Matěj

Sestava: Filip Novotný, Filip a Marek Kornovi, Matěj Špitálník, Martin Všetečka, Honza Košek, Oliver Biško, Alex Štygler, David Pivoňka, Honza Husák, Jáchym Ježek a Eda Kukla

 

Zápasy hodnotím palcem nahoru!