Ve druhém kole v pátek od 18. hod. jsme přivítali u nás na hřišti soupeře z Radotína. V prvním kole vyhráli na hřišti Uhelek 1:12 a my jsme přehráli Troju u nich 4:10.

Jelikož Blanka měla zácpu, tak jsme začínali později a soupeř dokonce hrál půlku půlky v šesti v poli. Početní převahu jsme nedokázali využít, protože se kluci přizpůsobili soupeři a bez běhání a důrazu se nevyhraje. Přesto jsme se dostali do vedení zásluhou Jirky, který proměnil svou třetí šanci. Do půlky soupeř vyrovnal, když naši kluci přes několik odrazů nedokázali odklidit rohový kop.

Ve druhé půli nás nabuzený soupeř zatlačil a nepovedený výkop pro ně znamenal vedení 1:2. Pak jsme přitlačili my a Dan krásnou kříženou střelou vyrovnal. Začal se hrát totální fotbal. Oba mančafty se snažili strhnout vedení na svou stranu. Pepa se šikovně protáhl mezi dvěma obránci, udělal kličku brankáři, ale netrefil o kousek prázdnou bránu. Pak jsme měli štěstí, když to podobně nedal i soupeř.

Zápas rozhodl Jirka, kdy on to už o tyčku trefil. Závěrečný tlak soupeře jsme už bez větších problémů ubránili a domácí diváci si užili děkovačku.

Zápas jsme s trochou štěstí zvládli a příští zápas v Řepích bude souboj zatím neporažených.

Sestava: Kratochvíl – Roba, Junek 0+1, Kysela – Ryšavý 1+1, Peca, Koranda, Skuček, Lukavský – Prokš, Komínek 2+1, Nedorost, Špitálník

Petr Lukavský