Béčko si zkusilo tkz. britský týden, kdy hrálo zápas ve středu a hned v sobotu. Tým se sešel bez svého hrajícího trenéra „ Bóři“, zastoupil ho Míra Zuntych na lavičce. Navíc se hrálo na umělce a druhý poločas pod umělým osvětlením. Dost nestandartních věci, který tým také mohl ovlivnit. Ale pojďme od začátku.

Béčku začátky zápasů nevycházejí, protože již ve 4 po sobě jdoucích zápasech inkasovali vždy do 20 minutě branku. Tak se stalo i v tomto zápase. A tentokrát hned v 5minutě. Hosté utekli po levé straně, nacentrovali do vápna třeboradických a tam nikým nekrytý pravý obráncec Rejmíš levačkou z první k tyči nedal „ Chmeldovi“ šanci – 1:0. Tento moment měl být varovný pro hosty, ale bohužel se tak nestalo. Domácí byly všude rychleji, byli aktivnější a dostávali se krátkými narážečkami rychle do nebezpečných situací. Např. ve 12 minutě, kdy domácí hráč nebezpečně hlavičku do horního rohu branky, ale „ Chmelda“ dobře vyrazil na roh. Nebo situace z 19minuty, kdy třeboradický gólman musel na 2x lapat balon. První střela hostů byla vyslána až ve 22minutě, kdy se Andy dostal za obranu a vystřelil z čáry velkého vápna na domácího brankáře. Ten stačil vyrazit opět k nohám Andyho. Ten se ho snažil obstřelit, ale mířil asi 1m od brány. Na dlouhých cca 40minut to byla poslední třeboradická, přímá střela, na bránu. Domácí stále tlačili a měli místy až drtivou převahu, hlavně co se týká držení balonu. Tu korunovali ve 40minutě, kdy se po rohu míč skoro až zastavil na malém vápnu, kde ve skrumáži domácí Vrzal skluzem protlačil míč do brány – 2:0.

Mdlý výkon hostů pokračoval bohužel i v druhém poločasu. A hned v 50minutě se měnilo skóre. Domácí si křížně nahráli až do vápna, kde domácí Štěpánek svedl krátký souboj s Ondrou, který ho bohužel neodclonil a domácí Štěpánek zvýšil podél „Chmeldy“ již na 3:0. Domácí po tomto zvýšení se stále tlačili do šancí a nebýt výborně chytajícího „ Chmeldy“ mohlo to být v 70minutě klidně o 2,3 branky víc. Druhou přímou střelu na bránu se odvážil vyslat až v 64minutě Ondra, který z půlkruhu přízemní střelou mírně rozehřál gólmana, který byl na svém místě. „ Chmelda se vyznamenal i v 72minutě, kdy si domácí hráč naběhl osamocen ve vápně na centr a v tváří v tvář „Chmeldovi“ neobstál, neb ten dobře zmenšil výběhem úhel a míč reflexivně vyrazil na roh. Z něj domácí opět hodně zamotali třeboradickým hlavu a „Chmelda“ musel na 2x míč chytat až na brankové čáře.  Do konce utkání se již dalšího zajímavého nestalo.

Pro třeboradické béčko takovýto zápas byl jakýmsi vystřízlivěním z předešlého středečního otočeného zápasu. Na hřišti sice byly z 2/3 stejní hráči a přitom to byl jiný tým. Musí se také nechat, že Tempo B bylo zatím nejsilnějším týmem, který proti třeboradickému béčku nastoupil.

Sestava: Chmelíček – Petr Novák, Pokorný, Češpivo, Jiří Šonský – M. Žofák ( 60min  Kyncl ), Jan Novák, Polák, Lhota ( 70min Jan Šonský ) – Garcia, Kejha  / na lavičce byl ještě připraven Z.Bureš /.

Slovo asist.trenéra Míry Zuntycha: Bohužel soupeř byl ve všem o třídu lepší nám se nedařil rychlý přechod do útoku vázla rozehrávka která byla pomalá a nepřesná a po brzkém třetím gólů na začátku druhé půle byla naše hra úplně chaotická. Trochu jsme se zvedli až na konci utkání ale to bylo trochu umožněno domácím mužstvem které trochu  povolilo. Hodně nám vzadu chyběl Bora který hru dobře čte s organizuje. Snad nám tahle facka pomůže k lepším výkonům.