V pátek 14.10. k nám přivítal soupeř z Březiněvsi – náš soused jak zeměpisně, tak i postavením v tabulce – a proto se čekal vyrovnaný zápas.
A přesně tak to vypadalo i na hřišti. Spousty osobních soubojů a boj o střed hřiště. První se gólově prosadil soupeř pěknou přízemní střelou k levé tyčce. Za nedlouho bylo srovnáno, když se Pepa důrazně prosadil k dorážce vlastní střely a po kličce gólmanovi to z metru uklidil. V této fázi zápasu jsme byli lepší, ale nedokázali jsme dostat balón do brány ani z nejvyloženějších šancí.  Až ke konci poločasu Pepa patičkou přiťuknul Davidovi a ten nekompromisně ranou  pod břevno překulil výsledek na naší stranu 2:1.
Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a hrálo se na soupeřově půlce, ale časem Březiněves hru vyrovnala a vyrovnala i skóre, kdy jsme na pětkrát nedokázali dostat balón z našeho vápna. Zbytek zápasu se obě mužstva snažila strhnout vítězství na svou stranu, ale už se hrozilo jen střelami z dálky, které oba gólmani v klidu likvidovali.
Zápas skončil spravedlivou remízou a pro nás to znamenalo první ztrátu bodů. Přesto držíme podzimní neporazitelnost i první místo v tabulce.

Kratochvíl – Roba, Junek, Nedorost – Ryšavý, Peca 0+1, Koranda, Špitálník – Komínek, Lukavský 1+1, Obst 1+0, Procházka, Prokš

Petr