Opět v netradiční sobotní dopolední čas se sešlo béčko. Ovšem ne všichni přišli včas. Pan Ondřej Pokorný, původně nominován do základu, nedorazil na čas a objevil se až kolem 11 hodin, tzn. ve 30 hrací minutě. Nutně dodat, že hodně nevyspalí… Místo něj šel do základu „ Zimič“. A a co se dělo na hřišti?

2 min – „Zimič“ se hned aktivně zapojil do hry. „ Figi“ na něj totiž nasměroval přihrávku, „Zimič“ zatáhl míč po pravé straně, nacentroval, ale míč mířil do malého vápna a tam byl připraven hostující gólman.  O 5 minut později se připomněli hosté, když vyslali tvrdou střelu z 20 metrů, která ovšem mířila vedle.
Již v 11 minutě to vypadalo po domácí změnu skóre. Zahrávali totiž roh, míč skončil asi 2x ve vápně a míč se odrazil až do ruky hostujícího obránce. Píšťalka mladého rozhodčího ovšem zůstala v klidu. Hrálo se tedy dál a ve stejném závaru ještě hostující odkopávala z brankové čáry…uf.. Třeboradické béčko mělo pak několik slibných šancí. Např. když Zbyněk si naběhl na centr „ Kejhyče“, ale byl již moc rychlý, musel se ve vápně točit a jeho dotyk špičkou kopačky nebylo pro gólmana velkou hrozbou. Nebo když „ Kejhyč“ nadzvedl ve 26 minutě centrovaný míč na který si ještě nabíhal „Bojda“, ovšem gólman Hájů byl ještě na místě. Za připomenutí stojí i akce, do které se dostal „ Kejhyč“. Ten si pokryl dobře míč tělem, udělal krok do vápna soupeře, byl obráncem tvrdě postrčen, spadl…ale píšťalka i tentokrát byla němá. Postupný tlak se domácím  vyplatil a ve 38 minutě začali pro diváky gólové hody.  To když se zrodil gól ze zcela nevinné akce. Hostující obránce byl ve svém velkém vápně a chtěl odehrát míč, ovšem dotěrný „ Kejhyč“ se dostal k balónu a snadno podél gólmana po zemi otevřel skóre – 1:0.

Domácí se ovšem neradovali ani minutu. Neb hostující rozehráli, dostali se po pravé straně do velkého vápna, zpětná přihrávka na nabíhajícího hostujícího hráče Studeného, který podél „Chmeldy“ uklidil míč do rohu brána – 1:1.

Ovšem skóre se do přestávky znovu změnilo. Ve 41 minutě přiletěl totiž do velkého vápna hostujících hájí přetažený centr zprava do leva. Zbyněk si dobře zezadu naběhl a z úrovně rohu malého vápna placírou poslal míč k pravé tyči – 2:1.  Člověk byl pryč 3 minuty a neviděl 3 góly. Slušné změny v prvním poločasu..

Do druhého poločasu domácí ovšem nevstoupili dobře, protože hned v 10 minutě v druhé půle se trefil hlavou opět hostující Studený – 2:2 .

Třeboradičtí se ovšem nevzdali a stále měli více ze hry. Projevilo se to hned v 58 minutě, kdy „Bojda“ trefil hlavou tyč. Nebo o minutu později, když „ Figi“ nacentroval do vápna a „ Kejhyč“ jen lehce míč hlavou líznul do náruče gólmana. Za svitu podzimního slunce se diváci mohli zahřát potleskem o 10 minut později. Běžela 68 minuta, „ Kejhyč“ hodil od lajny kabin svůj dalekonosný aut, a „Figi“ hlavou umístil k bližší tyči – 3:2.   O tři minuty později, opět změna skóre.  Pavel vybojoval před vápna soupeře míč, neunáhlil se, vrátil zpět na půlkruh Ondrovi, který si v klidu zpracoval pravou, přehodil na levou a obloučkem přehodil všechny, kdo mu stáli v cestě – 4:2.  

72 minuta, krásná střela hostujícího Kloboučníka z 25 metrů k tyči – „Chmelda“ nic nezmohl – 4:3. 
Vypadlo to ještě na drama, ovšem asi nejlepší hráč dne „Kejhyč“ byl proti.  Vřítil se do vápna Hájů z pravé strany a vyslal tvrdou střelu směr brána. Hostující gólman si na míč sice sáhl, ale ne dost na to, aby míč neskončil v bráně 5:3.

S diváky se domácí béčko rozloučilo opět gólem, když v poslední minutě „ Kejhyč“ vybídl „ Figiho“ ve vápně k zakončení a ten se nemýlil – 6:3. 

SK Třeboradice B – FC Háje B 6:3 (2:1)  STŘELCI: 38. Kejha Vladislav, 41. Bureš Zbyněk, 67. Lhota Filip, 71. Polák Ondřej, 76. Kejha Vladislav, 90. Lhota Filip

Sestava: Chmelíček – Hrubý, Jehlička, Češpivo, Jiří Šonský – Zima ( 60. Pokorný ), Lhota, Polák, Bureš – Kejha, Pavel Žofák ( na lavici byl ještě připraven Farkaš P. )

Slovo trenéra: Z naši strany zase bídný první poločas. Naštěstí nás opět podržel Chmelda. Druhý poločas lepší. Pozitivum na zápase je počet vstřelených gólů, ale mrzí mě počet inkasovaných. Na tom musíme zapracovat. Jinak hezké tři body a hurá na Čakovice. Díky všem.