20161120_mz-uhelne_sklady-treboV neděli 20.11. jsme jeli na poslední podzimní mistrák do Košíř, kde mají domácí hřiště Uhelný Sklady. Role favorita, dle postavení v tabulce, byla jasně určena a tomu odpovídal i začátek. 

Uhelky jsme zatlačili na jejich půli, ale gól se nechtěl dostavit. Až konečně závar v 15. min. Páťa prostrčil na Nedyho a vedeme 0:1. Uhelky přidaly na důrazu a za pomoci maličkého hřiště zhustily prostor. Nám se nedařilo prosadit a Uhelky neměly kvalitu na výraznější zakončení. Ve 25. min. Jirka proměnil svůj samostatný únik střelou o břevno 0:2.
Druhou půli Uhelky začaly bojovností za hranicí svých možností a nám se nedařilo na těžkém terénu roztáhnout hru. Hrálo se uprostřed hřiště bez šancí na obou stranách. Ve 39. min. propadl Páťův roh na zadní tyč a Jirka se nemýlil 0:3. Ve 46. min. byly Uhelky odměněny za bojovnost. Jejich záložník se protáhl mezi stopery a nedal Kráťovi šanci 1:3. Uhelky se vrhly do útočení a tak nám umožnily několik samostatných nájezdů. Ve 49. min. Uhelky kopaly roh. Štěpán odvrátil na půli, kde si počkal Jirka. Převzal balón, prostřelil vyběhnuvšího gólmana a zkompletoval dnešní hattrick (tuto sezónu již třetí) 1:4. Zbytek zápasu se už jen dohrál.
 
Po podzimu máme bilanci devíti výher a dvou remíz. Do jara vedeme o bod před 1999 a popereme se o celkové vítězství v naší soutěži.
 
Kratochvíl – Roba, Kysela 0+1, Koranda, Špitálník – Nedorost 1+0, Peca 0+2, Ryšavý, Obst – Komínek 3+0, Lukavský, Prokš, Procházka 
 
Petr Lukavský