Béčko se sešlo k prvnímu jarnímu zápasu v netradičním sobotním času. Který ovšem byl pěkný jarní a pro fanoušky, diváky, ideální na sledování zápasu.

 A i začátek zápasu vypadal z pohledu Třebo béčka dobře. Od prvních minut jsme měli převahu, měli první minuty více míč na svých kopačkách. Mírný tlak se projevil v 5 minutě. Novas zahrál přetažený centr na který tradičně si nabíhá i Bóřa z pozice stopera. A hned první náběh se mu vyplatil. Hlavou usměrnil míč, i když domácí gólman si sáhnul, do brány – 0:1.  O 10 minut později Poky poslal ze své poloviny míč do běhu na Pavla, proti kterému ale vysoko vyběhl agilní domácí gólman. Pavel si ho chtěl obhodit, ale bohužel se mu to v půlce půlky nepovedlo a míč odrazil padající gólman nohama do autu. V 17 minutě diváci viděli asi nejhezčí akci z pohledu třebo fans. Honza Š. zatáhl míč po pravé straně a vrátil centrem na hranici velkého vápna. Pavel se přibližoval k míči a v záklonu ještě stačil hlavou efektně nasměrovat míč obloučkem směrem k bráně. Nakonec to byla i nebezpečná hlavička, která skončila na břevnu domácí svatyně. I další minuty byly v režii našeho béčka, např. když Andy z prava zatáhl míč a z půlkruhu těsně mířil nad bránu. Nebo když Jirka Šonský na levé lajně vybojoval míč, zatáhl si po lajně a přízemní centrem hledal Andyho. Kterému ovšem střelu ve velkém vápně zablokoval domácí obránce.  Poslední významnou šancí třebo týmu byla akce ze 33 minuty, kdy Honza Šonský si narazil před vápnem s Pavlem, který mu dobře z první vrátil, ale Honza mířil těsně vedle brány.  Když už se zdálo, že poločas skončí zaslouženým vedením našeho béčka přišel zřejmě zlom celého zápasu. Domácí zatáhl míč po levé lajně, poslali úhlopříčný, přízemní, centr do vápna. Dobře vracející se Jirka Šonský chtěl míč levačkou zpracovat v běhu, míč mu ovšem nešťastně přeskočil a za ním dobíhající domácí Krátký neměl problém po zemi zakončit podél vyběhnutého Chmeldy – 1:1.
Do druhé půle, z pohledu diváků, nastoupili asi úplně jiná mužstva. Domácí začali velice aktivně, k našim přistupovali rychleji a nenechávali kluky rozehrát. Naše béčko naopak opustilo od hry, které předvádělo v prvním poločasu. Kluci si nebyli schopni kloudně nahrát, případně se posunout před bránu domácích aby ji ohrozili. A tak nebylo divu, že v 53 minutě šli domácí do vedení, když přistál jeden z centrů na noze domácímu Leiblovi M., který úhlopříčně prostřelil tvrdou střelou Chmeldu – 2:1. Další minuty se nesli v nepřesnostech na třebo kopačkách a zápas se odehrával dalších cca. 20 minut hlavně mez šestnáctkami. V 70 minutě ještě po menším závaru u rohu Třebo béčka, byla šance na srovnání v podání Andyho a Bóři, ale míč se jim nepovedlo usměrnit do brány.  Skoro hned z následující akce domácí skórovali po třetí – 3:1.

Zápas se další minuty již jen dohrával, i když se naše béčko snažilo snížit, ovšem bez kloudnější akce. V  85 minutě se domácí Leibl J. prokličkoval mezi třemi našimi hráči a rázně zakončil na konečných 4:1

Škoda tohoto dobře rozehraného zápasu.

 

Sestava a  (hodnocení) / střídání :

Chmelíček (5) – Češpivo (4), Jehlička (6), Kejha(7) / 45.Hrubý(4) / , Šonský J. (5) –  Novák (c) (4), Pokorný (4), Kyncl (5), Šonský H (6) / 75 Polák / –  Garcia (6), Žofák (6)

 

Slovo trenéra k zápasu: První poločas od nás dobrý fotbal, kde jsme si na těžkém hrbolatém terénu dokázali přihrát.   Myslím, že jsme byli lepší, ale bohužel po chybě jsme těsně před poločasem dostali vyrovnávací gól. Druhý poločas tragický. Přestali jsme hrát. Prohrávali jsme souboje a dostali laciné góly. Bylo málo pohybu. Trápeni.  Domácím na nás stačila bojovnost.  Jsem zklamán výsledkem i předvedenou hrou ve druhem poločase. Škoda. Chtěli jsme se dotáhnout na soupeře. Dík všem, co přišli.

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“2″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Ukázat prezentaci]“ order_by=“imagedate“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“20″]