SK TŘEBORADICE B – SK ĎÁBLICE B 7:0 

 

V klasickém čase od 17:00 nastoupilo Třeboradické ,,béčko“ v domácím zápase proti B. týmu Ďáblic. Výsledky z minulého kola, kde oba týmy porazili svého soupeře 9:1 naznačovaly, že bude padat mnoho gólů.
A stalo se.

Třeboradičtí nastoupili v útoku pouze s Pavlem Ž., kterého výraznou činností měl doplňovat středopolař Jan Novák, který svůj úkol začal plnit již v 8. minutě, kde se po pasu od Ondry Poláka dostal za obranu a v situaci pouze proti gólmanovi pálil vedle.

Do další velké akce se dostal v 25. minutě z A týmu hostující Tomáš Pechač, když po individuální akci utekl Ďáblické defenzívě a náramně obhodil gólmana hostů, který se již spoléhal pouze na brankovou konstrukci, která jeho modlení vyslyšela. V následujícím průběhu prvního poločasu byl nejvíce vidět Míra Ž., který se dostal do třech ložených šancí, ale žádnou z nich neproměnil.

Na konci prvního poločasu, přesněji ve 43. minutě, se domácí konečně dočkali. U pravé lajny zatáhl Honza Šony balón a časovanou přihrávkou našel Tomáše Pechače, který ve svém druhém ohrožení Ďáblické svatyně neponechal nic náhodě a vsítil první branku utkání – 1:0.

Na kraji druhého poločasu se skóre měnilo podruhé, a to, když Honza Novák našel pasem za obranu Míru Ž., kterému v prolomení své neúspěšné bilance stál pouze hostující gólman Jauker, kterého Míra Ž. trefil a nabídl tak dorážku do prázdné brány Honzovi Šonskému – 2:0.

54. minutě zvyšoval skóre po svém třetím nájezdu na bránu hostů Pavel Ž. – 3:0. V 60. minutě byla vidět asi nejhezčí akce celého zápasu, když balón putoval po ose – Hrubý – Šonský Jan – Šonský Jiří – Novák – 4:0.

60. minutě měli gólovou, a vlastně i jedinou šanci utkání hosté, a to díky špatné rozehrávce domácí obrany, nicméně Chmelíček v bráně byl proti. 

70. minutě deklasovali Ďábličtí svůj nepříliš podařený defenzivní výkon vlastním gólem po rohu od Jirky Š. – 5:0.

Ve zbytku utkání padly ještě 2 branky, a to dílem Pavla Ž., který tak završil hatttrick a výrazně zlepšil náladu zraněnému pokladníkovi Figimu, který zápas sledoval z tribuny.

Závěrem je nutné zmínit, že ačkoliv zápas skončil výsledkem 7:0 pro domácí, málokdo by se divil, kdyby toto číslo bylo dvojnásobné. Třeboradičtí nebyli ve zrovna optimální rozpoložení, co se týče zakončování a doufejme, že se jejich bilance tutových šancí a gólů zlepší.

SestavyTŘEBORADICE B: Chmelíček – Hrubý, Češpivo, Jehlička (60. Bureš), Žofák M. – Šonský Jan, Pokorný, Polák (45. Šonský Jan), Pechač – Novák, Žofák P.

Do utkání nenastoupil Kyncl.

ĎÁBLICE B: Jauker – Černovský, Černý, Ščuka, Pokorný – Plechatý, Hejna, Křivánek, Michek – Culka, Procházka

Náhradníci: Bareš, Skalický, Švajcr, Stuchl, Svárovský

Hodnocení trenéra (Jehlička Bořek): Soupeře jsme dneska jasně přehráli. Velká spokojenost, Myslím, že se fotbal mohl líbit, škoda pouze neproměněných šancí – naše velká bolest. Díky všem co přišli.

Chmelíček [6] – Hrubý [8], Češpivo [8], Jehlička [7], Žofák M. [7] – Šonský Jan [7], Pokorný [6], Polák [6] (Šonský Jiří [7]), Pechač [7] – Novák [6], Žofák P.  [8]

Jiří Šonský