6.10.2017 > V pátek v podvečer jsme na domácím hřišti v Třeboradicích hráli zápas s Aritmou.  Během zápasu jsme se často dostávali do přečíslení a dávali z nich góly. V první čtvrtině, ještě za denního světla, jsme dali celkem 5 gólů, čímž jsme zápas prakticky rozhodli.

Byli jsme více aktivní a měli více střel. Druhá čtvrtina byla slabší, padl pouze jeden gól. V posledních dvou čtvrtinách již za umělého osvětlení jsme si opět s chutí zastříleli, celkem za zápas jsme dali 13 gólů. Navíc jsme se několikrát netrefili úplně přesně a poslali míč snad 8 krát do tyče. Během zápasu jsme střídali hráče v bráně, aby si i Filip mohl zahrát v poli. Trenér za rozhodnutého stavu dával větší prostor i střídajícím hráčům, na gólech se tak podílelo celkem 8 borců Třeboradic.

Slovo trenéra:  Soupeř dorazil s kompletním ročníkem 2008, takže zápas se vyvíjel jednoznačně. Vyzkoušeli jsme si hru bez „1“ v brance, takže kdo chtěl, ten si zachytal. Celkově dobrý až na velké množství neproměněných příležitostí.

SPŘ_07 / SK Třeboradice – Aritma Praha 13:2.

Celkově palec nahoru!

Branky : 3x Eda, 2x Marek, Matěj, David, 1x Honza K., Filip K., Filip N., Honza H.

Sestava: Filip Novotný, Filip a Marek Kornovi, Matěj Špitálník, Martin Všetečka, Oliver Biško, David Pivoňka, Eda Kukla a Honza Husák                                                                                       

 článek napsal > hráč David Pivoňka