ČAFC B – SK Třeboradice B 4:3 ( 3:2 )

25.3.2018 16hod > Hned v prvních skoro deseti minutách měli převahu domácí a Třebo béčko se nedostalo ani k jedné střele. To se změnilo z ničeho nic až v 8 minutě, kdy na vybojoval míč nový hráč týmu Michal Junek, přeloboval obránce aby našel nabíhajícího Pavla Ž. který již před gólmanem chytře obhodil…ovšem bohužel jen do tyče. Nicméně míč sledoval důsledně Honža Š. a míč již doťunknul do prázdné brány – 0:1.

To byl pro domácí šok, ale i další minuty měli převahu domácí. V 17 minutě se domácí dostali přihrávkami až před Chmeldu, ale ten v pádu nohama relfexivně vyrazil. O 3  minut později se k radosti hostí opět měnilo skóre. Třeboradičtí dobře napadali na hranici velkého vápna domacích, aby jim zhatili přihrávku. To se nakonec podařilo „ Junimu“, který si posunul míč hned do vápna, kde byl ihned sražen domácím bekem – penalta > Figi = 0:2.

Takový výsledek byl z pohledu domácích opravdu krutý, protože skoro z ničeho třeboradičtí vytěžili 2branky.  I přesto všechno se domácí nevzdávali a skóre se měnilo hned za další dvě minuty. Domácí zahrávali přímý kop, na přetažený centr k zadní tyči si naběhl domácí Jiřenec , když ho bohužel Míra Ž. nepokryl – 1:2.

Gól vlil domácím do žil další energii a za dalších 5minut tu byla další změna. Po domácím, zatočeném rohu až do malého vápna se špatně domluvil Chmelda s bránícím „ Pokym“, který si v pádu míč srazil do brány – 2:2.

Přítomní diváci se touto smrští branek jistě bavili.  V 35min se připoměnili hosté, Juni se dostal opět do vápna, již napřahoval, ale střelu mu dobíhající obránce srazil. Hned o minutu později ukázali hezkou akci Kvapil, který poslal „Kyndyho“ po levé straně do úniku. Ten stačil ještě přízemnou střelou nacentrovat, ale bohužel i když se míč dostal až do malého vápna, nikdo z hostí tam na dorážku nebyl.

A tak zahrozili bohužel opět domácí. „ Poky“ špatně odkopl z hranice velkého vápna, rozehrávku zachytili domácí, vymýchali několik třeboradických, včetně posledního „Pokyho“ a před samotným vyběhnuvším „Chmeldou“ ještě domácí hráč viděl úplně volného Tůmu, který skóroval již do prázdné branky – 3:2.  Minutu před koncem poločasu ještě vyslal hezky centr do vápna domácích „ Pody“, ale gólman byl na svém místě.

Do druhé půle nastoupil místo zraněného „Juniho“ Mára a od prvních minut bylo béčko Třeboradic hbytější a šlo za vyrovnáním. I když dalších minuty se odehrávali spíše mezi vápny obou týmů a bylo z obou stran plno nepřesných přihrávek. Za zmínku stojí ale např. centr ze 70 minuty, kdy přiletěl centr do vápna domácích, na zadní tyči si dobře naběhl Míra Ž, ale byl asi hodně překvapen, že na něj míč doletěl, že nestačil zamířit a míč skončil vysoko nad bránou domácích. O minutu později, na skoro stejném místě předvedl efektní hlavičku, rybičku brácha Pavel, ale taktéž nemířil mezi tyče. Skóre se měnilo až v 75 minutě, kdy Pavel Ž. střílel centr z pravé strany do vápna „čafky“. Skluzem si tento míč našel na malém vápnu nabíhající „Kyndy“ a zaskóroval – 3:3.

Tento výsledek by snad byl i zasloužený pro oba týmy, jenže zřejmě při prvním jarním zápase oba týmy chtěli tkz. urvat vítězství na svoji stranu. Např. v 79min domácí špatně odkopli, k míči se dostal Pavel Ž a ve vápně, z velkého úhlu chtěl překvapit gólmana. To se mu částečně povedlo, protože míč se otřel o tyč, ale bohužel směrem ven. Hra se přelévala na obě strany, ale další lepší akci předvedli hosté – v 82 min. se odraženému míči dostal „Pody“ posunul si do vápna, ale trefil pouze gólmana.

Když už se zdálo, že zápas skončí nerozhodně, běžela poslední minuta řádné hrací doby, domácí hráč se dostal před vyběhnuvšího Chmeldu, toho přeloboval a padající míč ještě doběhl domácí Rákosník a i když byl atakován „Kvápou“ míč umístil ve skluzu do brány – 4:3.
Sestava a hodnocení TřeboB:  Chmelicek (5) – Petlan (4), Pokorny (5), Kvapil (5) – Zofak M. (5), Sonsky(6), Lhota (5), Podany(5), Kyncl (5) – Zofak P. (5), Junek M. (7) (46′ Cespivo 6)

 

Hodnocení trenéra: Pro nezaujatyho divaka pohledny zapas. Pro aktery na infarkt. Prvni puli jsme začali spatne, ale paradoxne jsme se dostali do dvoubrankoveho vedeni. Misto toho abychom soupere dorazili tak dostaneme 2 laciny goly, ktere soupere nakoply natolik ze do pule pridal jeste treti branku. Druha pule uz byla z nasi strany mnohem lepsi. Po nekolika sancich se nam podarilo vyrovnat. Pak mame dve 100% tutovky ktere nedame a souper nas za to v 90. minute potrestal. Skoda. Za druhou puli bychom si minimalne bod zaslouzili. K tomu ale musime promenovat nase sance a vyvarovat se trivialnim chybam.