FK Újezd n. Lesy B – SK Třeboradice B 0:1(0:0)

Netradičně v sobotu odpoledne jsme se utkali s dalším soupeřem, který spadl z 1.A třídy a dosud neporaženým týmem – FK Újezd n. Lesy B.

Před zápasem nás čekalo dost nepříjemností, které jsme museli řešit. První a zásadní byla neúčast několika hráčů. Tentokrát nemohli: Lhota, Podaný, Andrisák, Kubík, Šonský. Stále a dlouhodobě jsou zraněni Junek, Míra Žofák a Bureš. K tomu Ondra Kokoška byl s ohledem na tahající sval připraven pouze na lavičce.

Do zápasu jsme tedy museli povolat i Ondru Poláka, který už oficiálně s velkým fotbalem skončil.

Sestava tedy doznala velkých změn. Další nepříjemností byl stav hřiště, který moc nenasvědčoval pohlednému fotbalu. K tomu hned vedle hřiště pořádala městská část dětský den a koncert. Na hřišti tedy nebylo slyšet vlastního slova.

Do zápasu vstoupila obě mužstva vlažně. Vzhledem k hřišti se hrála hlavně nakopávaná a obě mužstva si vypracovala minimum šancí. Většinu domácích nákopů sbíral Ondra Polák, který vyhrával většinu hlaviček. První větší šanci si ale vypracovali domácí, kdy po přihrávce za obranu postupoval domácí útočník sám na Chmeldu, ale sám se dostal mimo výhodný úhel a jeho střelu tak Chmelda pokryl. Poté se dlouho nic nedělo, hrálo se převážně mezi vápny s minimem šancí. Největší šanci prvního poločasu jsme si vypracovali my, když po našem rohu se k dorážce dostal Mára Češpivo, ale patičkou trefil prostor kde stál domácí brankař. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:0.

Druhý poločas jsme přeci jen byly aktivnější. Naše kombinace, ale brzdila nepřesnost. V 52. minutě postupoval zcela sám na domácího brankáře Kyndy, ale balon mu na poslední chvíli uskočil a tak z toho byla jen slabá střela vedle branky. Za dalších 5 minut měl stejnou šanci Milan, ale ten pro změnu trefil brankáře Pecha. Domácí zkoušeli hlavně střelbu z větší dálky, ale ta byla buď nepřesná nebo ji chytil Chmelda. V 68. minutě se po hezké kombinaci na pravé straně dostal k balonu Hruby, měl dostatek času si připravit balon a krásným centrem našel nabíhajícího Milana Novotného, který hlavou vstřelil první branku zápasu. Soupeř se sice vztekal pro údajný ofsajd, ale ten nemohl být ani náhodou.Hra se poté trochu vyostřila a některé zákroky byly na hraně. Od nás byl vynervovaný překvapivě kliďas Petloš, který se neustále postrkoval s domácím útočníkem. Domácí vrhli všechny síly do útoku a do vápna lítal jeden centr za druhým. Vše jsme ale dobře posbírali a hrozili jsme z rychlých protiútoků. Ty ale nedopadly a jelikož ani domácí se nedokázali prosadit, tak jsme urvali v nepohledném zápase důležitou výhru 1:0.

 Hodnocení trenéra: Důležitá výhra v nepohledném utkání. Hřiště bylo hrozné a nedalo se hrát nic jiného než jednoduché dlouhé balony. Vzhledem i k složení v jakém jsme dnes byly jsem rád, že jsme utkání zvládli a stále se držíme v horní polovině tabulky. Příští zápas máme Kbely a to bude plně jiný zápas.

Sestava: Chmelíček – Hrubý, Kvapil, Polák (58´Farkaš), Češpivo – García (75´Kokoška), Petlan, P. Žofák, Kadeřábek – Novotný (89´Novák), Kyncl

Branka:  68´Novotný (Hrubý)

 

Pokud jste na našich stránkách cokoli nenašli, napište nám. Odpovíme do 24hod.

10 + 14 =