SK Třeboradice B – Spartak Kbely 1:3 ( 0:2)

23.9.2018 16:30

 

 V nedělní odpoledne nás čekal v 7. kole jeden z aspirantů na postup do vyšší soutěže, tradiční rival, tým Spartak Kbely. Jak se později ukázalo, byl to souboj o první místo v tabulce a kdo ho zvládl, ten poskočil do čela tabulky. My jsme šli do zápasu pozbuzeni 3 výhrami v řadě, ale zároveň jsme věděli, že to nemůžeme přeceňovat. A to se potvrdilo i v nedělním zápase.

Do zápasu bohužel nemohl naskočit ve výborné formě hrající Mára Češpivo, který si při treninku poškodil vazy v kotníku. Obrana tak musela doznat dalších změn. Zápas začali aktivněji hosté a v prvním minutách byly mnohem nebezpečnější než domácí. Zejména jejich pravý záložník, Petr Krátký, nám způsoboval svou rychlostí velké problémy. V 10´minutě jsme propadli na levé straně, hostující Rozumný si obhodil hráče, cca 5 metrů za vápnem napřáhl ke střele a k naší smůle propálil Chmeldu, který si na balon pouze šáhl. Hned 2 minuty na to jsme mohli rychle srovnat. Hruby poslal krásný balon na nabíhajícího Kadeřábka, ten z první přihrával před branku, ale nikým neatakovaný Milan bohužel svojí slabší nohou poslal balon mimo branku. V 25´minutě jsme měli další obrovskou šanci na srovnání. Dlouhý nákop za obranu opět doběhl Milan, postupoval sám na brankáře Badala, ale ten svůj tým podržel a nájezd zlikvidoval.

 Pravidlo nedáš dostaneš opět platilo a 29´minutě utekl po pravé straně Krátký, poslal centr před naši branku a Pokorný s trochou štěstí vstřelil druhý gol Kbel. Béčko se i přesto snažilo snížit, ale hlavičky Pavla Žofáka skončili mimo a Kyndymu na poslední chvíli ukopl obránce balon.  Do kabin jsme tak šli za stavu 0:2.

 Po přestávce jsme se hned vrhli do útoku, ale soupeř dobře bránil a vyrážel k rychlým protiútokům. Nám chyběla střelba z větší vzdálenosti. Vše jsme se snažili dostat až před branku. V 55. minutě po rychlém úniku Milana, přihrávce na druhou stranu na nabíhající Kyndyho postupoval Kyndy sám, ale opět jsme trefili pouze brankáře Badalu. V 61. minutě podnikl rychlý protiútok Krátký, střílený centr vyrazil Chmelda pouze před sebe a Martin Haniak pak již neměl problém uklidit balon do branky – 0:3

 I za tohoto stavu se hra přelévala z jedné strany na druhou a šancí bylo dost. V 80. minutě dostal krásný balon do běhu Kyndy, z vápna vystřelil, hostující brankař balon pouze vyboxoval před sebe, kde byl Milan a ten balon uklidil do sítě – 1:3

 Bohužel žádná další šance se již neuchytila a tak jsme prohráli 1:3. V dalším kole jedeme v neděli od 17:00 na hřiště ČAFC, kde se utkáme se soupeřem Partisan Prague.

 Hodnocení trenéra:

Utkali jsme se s velmi těžkým a kvalitním soupeřem, proti kterému se nám nedaří. Dnešní prohru vidím hlavně v neproměňování našich šancí. My měli problémy hlavně s jejich rychlými krajními hráči.
Herně to nebylo vůbec špatné, ale pokud jdeme 3x sami na brankáře a nedáme branku tak nemůžeme vyhrát.

Navíc za stavu 0:1 jsme měli dvě šance na otočení, ale bohužel jsme nedali a soupeř naopak zvýšil. Pak už to bylo těžké otáčet.

 Sestava:

Chmelíček – Hrubý, Petlan, Kvapil, R. Farkaš (69´Šonský) – Kadeřábek (69´García), Podaný, P. Žofák, Lhota – Novotný (85´P. Farkaš), Kyncl

 Branky: 80´Novotný – 10´Rozumný, 29´Pokorný, 61´Haniak ml.

Pokud jste na našich stránkách cokoli nenašli, napište nám. Odpovíme do 24hod.

7 + 6 =