Partisan  Prague F.C. – SK Třeboradice B   2:1 (0:1)

30.9.2018 17 hod

 

Opět se béčko sešlo v jiné sestavě, tentokrát hodně omezené, protože A tým hral skoro v totožný čas. Na střídání byl oficiálně přichystán „Farky“, Kuba Čáp a trenér, ale posledně dva jmenované trenér ani nezapočítal do týmu, jak zjistíte v jeho hodnocení zápasů…ale pojďme po pořádku.

Rezerva jela na půdu Partisanu Prague, což je tým v drtivé většině sestaven z anglicky mluvících hráčů, včetně realizačního týmu. Tým se vyznačuje svoji tvrdostí na hranici pravidel, což mu i umožňuje menší hriště „umělky“ ČAFC Praha, který si tým pronajímá.

Třebo tým nezačal vůbec špatně a v první čtvrthodině měl herní převahu nad domácími. Ve 12minutě se zrodil jeden z prvních závarů ve vápně domácích, nakonec se ke střele dostal „Kvápa“, ale pouze do rukou gólmana. Hned o minutu později se ale k radosti třeboradických měnilo skóre.  Kousek za polovící hřiště byl nařízen přímý kop proti domácím. „Pody“ poslal hezký dalekonosný centr až do vápna, z hlavičkového souboje míč propadl až před malé vápno, kde byl připraven Pavel a nad padajícího gólmana, pod břevno, nedal šanci – 0:1.

Domácí se nějak ne a ne dostat do svoji hry, protože třeboradičtí byly vždy rychlejší a přesnější. Stav se mohl měnit o pár minut znovu, když „Kvápa“ tvrdou střelou z 20metrů prověřil gólmana, ten vyrazil a dobíhající „Figi“ opět míč umístil pod břevno – bohužel byl odmáván ofsajdu. Až skoro po 20minutách se k velké šanci propracovali domácí, když ve vápně obstřelili „Chmeldu“, míč ovšem mířil do tyče, přes celou bránu zpět, ale dobíhající další domácí hráč v tísni nezamířil dobře a odkrytou bránu minul. Následující dvacetiminutovka přinesla více hezkých akcí. Např. ve 24minutě „Figi“ utaženou střelou mířil bravurně do „vinglu“, ale domácí gólman / jeden z mála čechů v týmů / bravurně vyrazil na roh. Na opačné straně výborně zasáhl „Chmelda“, který vystihl směr míče, který nebezpečně hlavičkoval jeden z domácích. V 37 minutě opět Pavel prověřil z 20metrů gólmana, ale ani jeho střela, ani ta Milanova, kdy mířil z přímého kopu slabě, gólmana domácích nezaskočila.

Poločasová přestávka byla vyhrocená, nebo domácí si stěžovali na Milana, který je svou hrou provokoval.
A druhý poločas byl úplně jiný. Jako kdyby se zapadnutým sluncem odešla síla a přesnost třeboradickým v celém druhém poločasu. I když hned na začátku domácí brankář udělal velkou hrubku, kdy relativně jednoduchý centr vyrazil doprostřed před sebe, na půl kruhu byl připraven Pavel a levačkou obloučkem zkoušel míč rychle vrátit. Gólman na míč již nedosáhl, ale nakonec skončil pouze na břevnu…

Další minuty již domácí začali přebírat iniciativu a všude byly dříve, a nebáli se jít do svých tvrdších soubojů, jen aby zápas tkz. urvali. V 78 minutě směřoval jeden z centrů domácích, „Chmelda“ se na penaltě tvrdě srazil z domácím hráčem, nicméně míč se odrazil až do brány – 1:1.

V následujících minutách byli domácím lepší, nicméně třeboradická rezerva odolávala. Když už se v hodně velkém šeru zdálo, že takto to i zůstane, přišla 89 minuta, jeden z dalších centrů domácích, závor, nakonec „bodlo“ jednoho z domácích a gól – 2:1.

J.Č.

Hodnocení trénéra: Bohužel dnes jsme nezvládli hlavně druhý poločas. První poločas jsme hráli celkem slušně. Dokázali jsme podržet balon, dostávali jsme se do zakončení. Soupeře několikrát podržel brankář. Druhou půli jsme ale přestali hrát. Měli jsme roztažené hřiště a vepředu jsme nepodrželi balon, takže se to na nás stále valilo a několikrát nás musel podržet Chmelda. I tak jsme mohli dát branku na 2:0, ale bohužel z toho bylo pouze břevno – to by pravděpodobně rozhodlo.Dnes jsme doplatili i na malý počet lidí, kdy jsme měli na střídání jen jednoho hráče. Soupeř, ale díky druhému poločasu vyhrál zaslouženě, kdy byl víc hladový po 3 bodech než my.

Sestava: Chmelíček – Hrubý, Polák, Kvapil, Šonský – García, Petlan, Podaný, P. Žofák, Lhota – Novotný (77´P. Farkaš)

Branky: 78´a 89´Tobias Christian Fischer – 13´P. Žofák

 

 

 

 

Pokud jste na našich stránkách cokoli nenašli, napište nám. Odpovíme do 24hod.

3 + 8 =