SK Třeboradice B – FC Háje Jižní Město B 3:0

7.10. 2018

Třebo rezerva nastoupila opět v hodně pozměněné sestavě z důvodů velké absence standardně hrajících kluků.  Nicméně do zápasu proti Jižnímu město nastoupilo svižně.

Hned ve 4 minutě se prokličkoval až do vápna „ Pody“, chtěl ho ještě obhodit, ale gólman míč chytil. O 10 minutě později opět „Pody“ nahrál z levé strany na Milana, střela, ale gólman opět chytil. Rezerva stále byla pohyblivější a snažila se tlačit do dalších šancí. V 15minutě viděli diváci pěknou akci, kterou na polovině hřiště rozehrával „Šony“, který posunul míč rychle na „Podyho“, ten po pár krocích na „Kyndyho“. Ten opět po pár krocích našel z beka nabíhajícího Brunclíka, který poslal moc pěkný centr na penaltu. Tam byl sice úplně volný „Farky“ ale dotyk na první mu nevyšla a míč se došoural vedle bránu hostujícího týmu. Běžela 37minuta a další akce k zaznamení začala u „Podyhho“, který našel Milana, ten zase ve vápně nabíhajícího „Andyho“, který chtěl opět rychle, z první, střílet, míč ovšem proběhnul jak podél vyběhnuvšího gólmana, tak úhlopříčně přes celou bránu vedle. Scházelo 5minut do konce poločasu a zrodila se, konečně, gólová situace. To když dobře domácí napadali rozehrávku, před domácí střídačkou nakonec vybojovali, „ Kyndy“ se dostal ze strany hřiště až do velkého vápna, přihrávkou mírně zpět našel na rohu malého vápna Milana, který podél gólmana umístil míč kam chtěl – 1:0.

Do druhého poločasu oba týmy nastoupili ve stejném složení a začátek druhé poloviny měl podobný průběh jako ten první. Ve 48 minutě se „Kadeř“ probíjel do vápna, nicméně ukličkoval se až moc a hostující obrana odvrátila. V 55 minutě se z pravé strany probíjel do vápna „Pody“ již v pokutovém území byl tvrdě sražen > penalta > „Kyndy“ = > gól > 2:0

Hra se za tohoto stavu již relativně sklidnila a vypadalo to, že hostující nemají sílu na větší tlak a zvrat utkání.  I když v 62 minutě zahrozili, když z ojedinělé akce hostující hráč nastřelil bodle tyčku „ Horyho“ brány.  V 73 minutě se měnilo naposledy skóre zápasu. Milan klasickým způsobem zatáhl míč z levé strany až do vápna, zpětnou přihrávkou na malém vápnu našel „Kadeře“, ten atakován nestačil pořádně vystřelit, ovšem k odraženému míču se dostal z druhé linie přiběhnuvší „Andy“ a tvrdou střelou do šibenice nedal z malého vápna nikomu šanci – 3:0.
V 89 minutě se sice mohlo přeci jen měnit skóre, to když hostující hráč se objevil sám před „Horym“, ale ten bravurně nohama střelu vyrazil.

Hodnocení: Opět jsme museli řešit složení sestavy. Z různých důvodů nám chybělo 9 hráčů. Před zápasem nám ještě vypadl Petloš, který byl nemocný a proto zejména obrana doznala velkých změn.

Proto jsem rád, že jsme zápas zvládli bez nějakých větších komplikací. V první půli jsme měli herně navrch, ale bohužel jsme pokazili několik finálních přihrávek. Naštěstí jsme dali aspoň jednu branku.

Druhý poločas jsme odehráli celkem v klidu, brzo jsme se dostali do 2 brankového vedení a to soupeře zlomilo úplně. Po brance Andyho se zápas pak už jen dohrával.

Vzhledem ke složení jsem rád za 3 body, i když skóre mohlo být ještě vyšší.

 

 

Sestava: Horejš – Brunclík, Hrubý, Kvapil, Šonský – García (78´Kodálík), Podaný, Kyncl, Kadeřábek – Farkaš (51´Novák), Novotný

 

<iframe width="420" height="315"<!-- [et_pb_line_break_holder] -->src="https://www.youtube.com/embed/0UbQoQWRPW8?autoplay=1"><!-- [et_pb_line_break_holder] --></iframe>
<iframe width="420" height="315"<!-- [et_pb_line_break_holder] -->src="https://www.youtube.com/embed/faMo5WvnWF4?autoplay=1"><!-- [et_pb_line_break_holder] --></iframe>

Pokud jste na našich stránkách cokoli nenašli, napište nám. Odpovíme do 24hod.

5 + 5 =