TJ Junior Praha – SK Třeboradice B 3:0

15.3. 19:30

V netradičním čase, pod umělým osvětlením, se béčko sešlo k dalšímu zápasu. Bohužel zřejmě se tým bude potýkat ještě nějakou dobu s rozšířenou marodkou a tím pádem i jednorázovou pomocí od kluků, které již pravidelně na velký fotbal nechodí. Tak se stalo, již tedy po druhé v řadě, v případě „Kejhyče“. Na lavici náhradníků byl pouze „Chmelda“ a Kuba Čáp. Dost bída.

Bohužel do zápasu jsme nevstoupili šťastně. Hned v 7 minutě si chytající „Hory“ zařval na nakopávaný míč domácích, „ Petly“ tedy pustil, nicméně než míč doputoval do našeho vápna, aby ho Hory mohl chytit, přiřítil se domácí Nykl a obloučkem přehodil „Horyho“ – 1:0.

I když domácí byli v prvních 20minutách běhavějším týmem, i naše béčko si vytvořilo nadějné šance. Například v 10 minutě „Pody“ vybojoval míč před vápnem soupeře, prošel rychle až do jejich vápna a dobrou střelou prověřil připravenost gólmana.  Nebo o 3 minuty později „Figi“ unikl po pravé straně, zasekávačkou se zbavil obránce a ve vápně vystřelil, ale bohužel jen do dalšího domácího hráče.  Hra byla tedy v polovině prvního poločasu vyrovnaná a hra se přelévala se ze strany na stranu. Bohužel z jednoho domácího rohu, běžela 25 minuta, se udál závar ve vápně a Mára skluzem fauloval > následnou penaltu ale „Hory“ chytil a odčinil tak minelu ze začátku zápasu.  To našemu béčko pomohlo a hned o 2 minuty později opět „ Figi“ zatáhl míč ze strany hřiště až na brankovou čáru a přízemním centrem hledal spoluhráče. Bohužel obětavou rybičkou u bližší tyče domácí obránce odvrátil.  Neujala se ani Andyho tvrdá střela levačkou z 42 minuty, kterou gólman chytil.


Bohužel vstup do druhého poločasu se opět Třebo béčku nepovedl, když ve 48 minutě domácí z pravé strany zacentrovali na střed vápna a domácí Hrubý opět obloučkem přehodil „ Horyho“  – 2:0

Domácí byli od začátku druhé půle jasně lepším týmem. Bohužel se to ukázalo i v 60 minuty, kdy jsme zahrávali standardku na půlce soupeře. Míč se domácím podařilo odvrátit, úhlopříčnou přihrávkou do běhu si našel domácí Nykl a před vyběhnuvším „ Horym“ umístil míč po zemi do brány – 3:0


Třebo B nesložilo zbraně a snažilo ještě něco s výsledkem udělat. Např. při rohu v 64 minutě, kdy se odraženému míči z rohu dostal „Kejhyč“ a hezky umístil míč do brány, bohužel z ofsajdu. Gólovou změnu nepřinesla ani situace ze 70minuty kdy „Figiho“ dobře utažená střela nemířila mezi tyče, nebo když v 77minutě „ Kyndy“ ve vápně opět o kus netrefil dobrou střelou bránu. Poslední situace k zaznamenání do článku přišla v 88minutě, kdy opět „Kyndy“ převzal ve vápně soupeře dobře míč, do brány se již trefil, ale domácí gólman hbitě míč vyrazil.



Hodnocení:Bohužel jsme se opět potýkali s nedostatkem lidí a na výkonu to bylo znát. Začali jsme špatně a v 7.minutě jsme po naší chybě dostali branku. Poté jsme byli 15-20 minut lepší. Pak přišla naše chyba, penalta, ale tu naštěstí Hory chytil. Poté jsme opět hráli slušně, vytvářeli si šance a nastřelili tyčku.

Do druhého poločasu jsme ale vstoupili špatně a opět jsme po 3 minutách dostali branku. Potom už dominoval Junior, který byl všude dřív, byl důraznější a jednoznačně nás přehrával. My to bohužel neměli ani jak prostřídat a protrápili jsme se až do konce.

Bohužel v současné chvíli máme dost lidí mimo a na hře to je znát. V podstatě do zápasu nemůžeme nijak zasáhnout a hru oživit. Snad se to zlepší již teď v neděli na ČZU. Tam už musíme zabrat za 3 body.

Sestava:Horejš – Kokoška, Češpivo, Petlan, Hrubý – Lhota, Podaný, Kyncl, Šonský – Kejha – García