Kluci se zápas od zápasu zlepšují. Trénink a plnění individuálních úkolů přinaší úspěchy. Skvěle odehraný zápas a maximální výkon od každého z kluků přinesl pozitivní výsledek.

V první části zápasu jsme soupeře natlačili před jeho branku a byla jen otázka času, kdy padne gól. O tlaku, který kluci měli, vypovídá, že soupeř neměl za prvních patnáct minut ani jednu střelu na naši branku. Výsledek 8:3 v poločase byl pro soupeře ještě milostivý a tři góly, které jsme dostali, byly spíše způsobeny naší nepozorností, nežli uměním soupeře.

Druhá část zápasu se odvíjela ve stejném stylu jako v první části a výsledek se zastavil na konečném skóre 14:8. Soupeř v druhé části ukázal, že když ho necháme vystřelit, je schopen svojí šanci proměnit.

Speciální poděkování za dnešní výsledek patří našim dvěma borcům: Vikymu (skvělá obranná práce, která byla dnes podpořena i góly) a Oliverovi (dnes předvedl obětavý výkon, kdy bojoval jak na frontě útočné, tak i té obranné, minimální ztráta balónu s maximální efektivitou v zakončování).

SUPER

Střelci: 4x Dan, 3x Vašek, 3x Oliver, 2x Viky, 1x Martin, 1x Kryštof