FA Praha – SK Třeboradice 12:14

V páteční podvečer jsme se sešli k prvnímu soutěžnímu utkání mladší přípravky. Naše sestava byla složena zejména z kluků 2013. Soupeř byl většinou o rok starší a tak jsme měli trochu obavy jak to kluci zvládnou.

A nutno říct, že to zvládli velmi dobře. Od začátku utkání se hrál útočný fotbal z obou stran a padalo hodně branek. Na naší straně se prosazoval zejména Šimon Babický, kterému sekundoval velmi dobře hrající Dan Novisedlák. Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou a až na jednu vyjímku, kdy soupeř otočil z našeho vedení 6:3 na 6:7 jsme ani jednou neprohrávali. V brance nás podržel několikrát Peťa Polanský a v poli všichni jezdili od začátku do konce.

Pro většinu kluků to byl první zápas, který se hrál 4×15 minut takže na konci utkání už toho měla většina až až. I tak jsme utkání zvládli a celkově jsme vyhráli 14:12 a vstoupili tak do sezony krásným výsledkem. Další utkání nás čeká ve středu 11.9. na domácím hřišti proti SK Viktoria Štěrboholy.

Do utkání jsme nastoupili s hráči: Petr Polanský (B) – Dan a Tomáš Novisedlák, Šimon Babický, Ondra Vašíček, Adam Novák, Ríša Janda, Ben Sejček, Tobias Hiršl

Branky: 6x Babický, 4x Dan Novisedlák, 2x Vašíček, 1x Novák, 1x Tomáš Novisedlák