TJ Sokol Vinoř – SK Třeboradice U – 8:12

V nedělní dopoledne jsme vyrazili na třetí mistrovské utkání k nedalekému soupeři do Vinoře.

Od začátku zápasu jsme na krásném trávníku útočili a celkem jsme se rychle dostali do vedení až 5:0, když se trefil Dan a dvakrát Šimon s Ondrou. Soupeř ale po první 15ti minutovce zabral a snížil díky 2 brankám. Pak se ale opět prosadil Dan Novisedlák a kluci opět odskočili na rozdíl 5 branek. Jenomže Vinoř se nevzdala a díky 3 rychlým brankám snížila na poločasových 7:4. Vstup do druhého poločasu se nám ale povedl a když se opět prosadila trojice Dan, Šimon a Ondra tak jsme navýšili na pěkných 10:4. Pak ale zase přišla chvilka vinořských kluků, kteří opět 3 goly snížili a snažili se utkání zdramatizovat.Kluci ale dobře zareagovali a Tomáš N. se Šimonem navýšili opět na rozdíl 5 branek. Soupeř se pak už zmohl jen na jednu branku a tak jsme vyhráli 12:8.

Kluci si zaslouží pochvalu a v naší hře je vidět pokrok. Chvílemi už to není jen přetlačovaná, ale kluci si dokážou už i nahrát a předvést pěkné kombinace. Další možnost k potvrzení vzestupu budou mít v úterý, kdy na našem hřišti přivítáme soupeře z Bohnic.

Do zápasu zasáhli: Adam Novák, Šimon Babický, Dan + Tomáš Novisedlák, Ondra Vašíček, Ben Sejček, Kuba Maška, Tobias Hiršl

Branky: 4x Šimon Babický, 4x Ondra Vašíček, 3x Dan Novisedlák, 1x Tomáš Novisedlák

Honza N.