SK Třeboradice B – ČAFC B 2:3

Do zápasu jsme šli ve stejné sestavě jako v minulém kole. Prvních pár minut byla taková nakopávaná, protože v podzimním mlhavém oparu se asi obě mužstva seznamovala s hřištěm.

V 5 minutě se měnilo skóre poprvé. Po levé straně se do vápna dostal “ Brumla“ nahrál na penaltový puntík Patrikovi a ten z první levačkou po zemi překvapil hostujícího gólmana poprvé – 1:0.

V 9 minutě zahrozili hosté, kteří se dostali až na roh malého vápna, ale David Brunclík dobře odclonil. O minutu později Patrik mohl opět měnit skóre, když se po nádherném pasu Máry dostal k míči opět „Brumla“, opět poslal na Patrika, ale ten byl tentokrát v záklonu a překolpl.

Po dalších 10minutách se měnil stav zápasu opět. Dobré napadání rozehrávky „Čafky“ využil Radek, který donutil obránce poslat malou domů svému gólmanovi do strany vápna, na změnu ale gólman nezareagoval dobře a „Farky“ tak neměl problém pod ním umístit míč do brány – 2:0

Hosté se ale nevzdali a např. ve 31 minutě přeloboval vyběhnutého „“Chmeldu“, ale „Kvápa“ stačil na malém vápnu vykopnout do autu. Do přestávky se ovšem přeci jen měnilo skóre. Hosté se ve 35 minutě dostali po levé strany až do vápna a mírný centr na prostředek malého vápna našel hlavu hostujícího Páva, který neměl problém míč do brány – 1:2

Druhá půle se nám vůbec nepovedla, protože jak jsme ji končili (bez potřebné klidné rozehrávky ). A hosté trestali. V 60 minutě se z levé strany trefil Hejbal, když se se objevil ve velkém vápnu neatakován – 2:2

I když jsme se snažili ještě urvat výsledek na naši stranu, stalo se přesně to opačné. Po sériích nepřesností se nedomluvil vyběhnutý „Chmelda“ s obranou, míč prosvištěl mezi všemi a do prázdné branky tak v 73 minutě uklízel hostující Vondra – 2:3.

I když jsme se snažili se zápasem stále něco udělat, hostující byly daleko hladovější a posledních 15 minut zápasu měli převahu. Škoda takto otočeného zápasu.

Sestava: Chmelíček – Češpivo, Kvapil, Brunclík, Benda – Lhota, Podaný, R.Farkaš ( 75´Novotný), Žofák P. – F. Farkaš ( 65´Kyncl )