12.9.2020

V sobotu ráno jsme se vydali do nedalekých Bohnic proti místnímu Slovanu.

Tak jak to bude asi letos pravidlem tak jsme se utkali s kluky ročníku 2012. Proto nám ani tak nejde o výsledek, ale především o herní projev, nasazení a chuť kluků nechat na hřišti všechno. Trenéři chtěli po klucích vidět větší nasazení než minulý týden s Čakovicemi, který jsme sice prohráli jen těsně (13:14), ale nasazení nebylo takové. A to se klukům proti Bohnicím podařilo. Na soupeře vlétli jako uragán a soupeř nestíhal. Kluci výborně napadali rozehrávku domácích a tím se jim dařilo získávat důležité balony.

A směrem dopředu se jim dařilo také náramně a trochu nečekaně jsme ovládli první čtvrtinu, kterou jsme vyhráli 5:3.

Druhá třetina už se nám tolik nedařila. Herně to ještě nebylo špatné, ale zejména v proměňování šancí jsme tentokrát selhali. Domácí druhou čtvrtinu ovládli 4:1 a tak jsme poločas prohráli 7:6.

Bohužel druhý poločas jsme už nezvládli, zejména díky tomu, že klukům došly síly. Fyzicky jsme již nestíhali a soupeř nás trestal. Třetí čtvrtinu jsme prohráli 4:2.

Do poslední čtvrtiny šli kluci už vyčerpaní, ale i tak se snažili se zápasem něco udělat. Bohužel to se nepovedlo a po prohře 0:6 nakonec odjíždíme s nepříliš lichotivým výsledkem 8:17.

I tak ale musím kluky pochválit. První polovina se musela líbit. V druhém jsme už odpadli fyzicky. Ale pokud se takto budeme prezentovat každý zápas tak se dostaví i výsledky. 7

Další zápas nás čeká ve čtvrtek proti Březiněvsi.

Do zápasu nastoupili:Petr Polanský – Adam Novák, Matěj Panuška, Šimon Babický, Dominik Jílek, Tomáš Fiala, Matias Barker, Ondra Vašíček, Tobík Hiršl

Branky Třeboradic: 6x Šimon Babický, 1x Matěj Panuška a Ondra Vašíček