SK Třeboradice (st. přípravka ) – Xaverov 11:7 | 24.9.2020

Ve čtvrtek 24.9. přijeli na naše hřiště kluci z Xaverova, aby sehráli zápas s naší starší přípravkou.  Naši kluci šli do zápasu s obrovským odhodláním Xaverov porazit a svoji důslednost proměnili hned ve čtvrté minutě, kdy Štěpán Řehák vstřelil první gól. Xaverov jim to ovšem nedaroval zadarmo a z první čtvrtiny jsme odcházeli s jediným vstřeleným gólem v soupeřově bráně a se třemi v té naší.  

Další čtvrtina už pro nás končila lépe, kluci však nebyli dost důrazní a i přestože byl výsledek 5:4 nebyla to úplně hezká podívaná. Míč jsme často ztráceli a soupeř vyvíjel silný tlak.  Třetí i čtvrtou čtvrtinu jsme už konečně začali hrát hezký fotbal. Síly byly poměrně vyrovnané, ale naši kluci byli lepší ve zpracování míče, hezky a přesně si nahrávali a soupeře jasně drtili čistou hrou.  Začalo to přesně mířeným gólem Filipa Honzárka, krásně zpracovaným míčem Jakuba Roseckého, který také skončil v síti soupeře. Další tři tam padly od Ondry Studeného, který jeden zpracoval dokonce hlavičkou. 

 Kluci z Xaverova i přes tři vstřelené góly, které se nepodařilo brankáři Adamovi Adounimu vychytat, ačkoli celý zápas předváděl skutečně parádní zákroky, začali ztrácet nervy i míče a my jsme tak mohli zavřít utkání gólem Rosti Románka a do kabin tak odcházet s úsměvem na rtech, konečným výsledkem 11:7 a dalšími třemi body.