SK Třeboradice B – Junior Praha – 4:1

Od prvního kola B tým úplně nevěděl co čekat, protože příprava se mu moc nepovedla. O to větší radost byla s konečným výsledkem zápasu kdy se střelecky dařilo a byla z toho nakonec relativně vysoká a jasná výhra.

Sestava: 27Michael Frýdl –  3Ondřej Hrubý, 3Pavel Kvapil, 4Michal Petlan,  17Jakub Benda –  12Patrik Farkaš,  5Josef Šťovíček  ( gól – 11′  33′ ) – #11Filip Hruška (gól 43′ ), 9Jan Novák ( gól – 68′ ) (81´Marek Češpivo ) , 10Milan Novotný (46´Lukáš Chmelíček ) – 8Tomáš Zima  

Zhodnocení zápasu trenérem Lukášem CH: Konečně první zápas sezóny, tak jsme chtěli úspěšně vykročit. To se nám povedlo a po poločase jsme vedli 3:0. Na neštěstí nám na konci 1.polocasu vyloučili gólmana a tak jsme museli do 10. Soupeř šanci vycítil a skoro celý 2 poločas nás tlačil. Podařilo se mu dokonce dát jeden gól a další dva z ofsajdu.

Takže jsme vyhráli trochu se štěstím i když jsme měli ke konci zápasu samostatný únik, který skončil na tyčí. Klukům musím poděkovat jak to celé odmakali a 3 body máme doma. Důležitý start do sezóny.