převzato z www.fotbalpraha.cz


Branky:
 80. F. Hruška – 53. Černý, 73. Turek z penalty, 86. a 89. Kronovetr. ŽK: 17. Jahoda, 70. Chaloupka, 72. Červenka (všichni Třeboradice). Rozhodčí: Gryc – Pytloun, Halašta. Diváků: 70.
Třeboradice: Štika – Jahoda (64. F. Hruška), Chaloupka, D. Hruška, Šťovíček – Červenka, Fantík, Viktorin, Hromas (64. Jůzek) – Pospíšil, Janda. Trenér: Viktor Pařízek.
Hostivař: Slavík – Kaňka, Penc, Kučera, Sýkora (67. Kronovetr) – Wolf (58. Turek), Macháček (76. Chrastina), Rada, Černý – Proskočil (89. Provazník), Lehner. Trenér: Petr Procházka.

Hlasy trenérů
Viktor Pařízek (Třeboradice): „Utrpěli jsme další porážku doma, další ztracené body. Mělo to podobný průběh jako ty další zápasy. Byli jsme trošku ve slátané sestavě, ti hráči nám prostě chybí, chybělo pět kluků ze základu, a to je samozřejmě znát. Celkem slušně jsme odehráli první půli, měli tam i nějaké šance. Bylo to o prvním gólu, bohužel po individuálních chybách jsme soupeři umožnili dát první gól a zbytečnou penaltou pak na 2:0. Když jsme se nadechli, vstřelili branku a chtěli zkusit vyrovnat, tak jsme do otevřené obrany inkasovali a bylo rozhodnuto. Ty průběhy našich zápasů jsou prostě podobné. Vždycky se soupeřem držíme krok, ale rozhodující moment je ta obdržená branka. My ji nejsme schopní vstřelit. Musíme pracovat dál a počkat na hráče, kteří se uzdraví, třeba už budou k dispozici příští zápas, alespoň někteří.”
Petr Procházka (Hostivař): „Tak trochu jsem v duchu věřil, že si odsud odvezeme tři body – a povedlo se to. Vrátili se nám dva ofenzivní hráči, kteří naší hře směrem dopředu hodně pomohli, bylo to vidět. Trošku jsme si zkomplikovali situaci, kdy jsme si nechali dát gól na 2:1, ale v závěru jsme právě z brejkových akcí výsledek potvrdili a jsem za to strašně rád.”

Nejlepší hráč Třeboradic: Marek Štika.
Nejlepší hráč Hostivaře: Lukáš Lehner.