SK Třeboradice – TJ Březiněves 3:2 ( 2:1 )

Jak viděl zápas s Březiněvsí Honza Novák ?▼

Myslim. že diváci viděli zajímavé utkání. Soupeř se dostal hned v druhé minutě do vedení. Nutno říct, že Todavchych to trefil krásně a my museli druhé utkání dotahovat.

Soupeř se nás snažil dobře napadat a neměli jsme to jednoduché. Dobře jsme ale kombinovali a zejména po levé straně jsme se dostávali k centrům. Opět jsme ale dopláceli na neproměňování šancí.

Golovek si vytvoříme velké množství, ale jejich proměňování je zatím náš největší problém. Srovnat se nám podařilo v 17.minutě po hezké kombinaci, kdy zakončoval Hájek. Pak jsme se tlačili stále dopředu ale na můj vkus tam bylo moc nepřesností a situace jsme kolikrát řešili opačně než jsme měli. I tak se nám po závaru podařilo dostat ještě do poločasu do vedení, kdy asi po 5 dorážce dotlačil Pozníček balon do branky. Druhý poločas byl dost vyhecovaný. Na začátku jsme šli opět sami na branku, ale zase jsme neproměnili. Soupeř hrozil z rychlý protiútoků. V 72.minutě se ale krásně prosadil z přímáku Adam Kraus a asi nejen já jsem čekal, že soupeř odpadne. Bohužel jsme ale za 2 minuty nezachytili nákop soupeře a Kaibar nám vymíchal 2 obránce a hezky zakončil. Zbytečně jsme si tak zkomplikovali konec zápasu. Březiněves to zjednodušila, my se zatáhli, ale do ničeho jsme je už nepustili.

Musim Březiněves pochválit. Snažila se hrát, nebyli zalezlí a byly dobře fyzicky připravení. Proto se i díky ní musel zápas divákům líbit.