SK Třeboradice st.žáci : Viktoria Žižkov 0:5

Starší žáci v kombinaci ročníků 2010, 2009 a 2008 pod trenérem Martinem Šádkem se sešli úplně poprvé na mistrovský zápas v sobotu 3.9. brzy ráno. Byl to jejich první ostrý zápas na velkém hřišti. Plni odhodlání nastartovali na domácím hřišti proti Viktorce Žižkov. 

 Počasí bylo ideální a kluci se dali do boje. Začátek zápasu vypadal dost nadějně a kluci běhali a snažili se získat míč.  

 Hned v úvodních minutách prokázal obrovskou šikovnost náš brankář Lukáš, který vychytal hned několik střel za sebou. 

 Bohužel Viktorka byla obratnější v tahu na branku a zakončení a už v 17.minutě jsme prohrávali 0:1. 

 Snažili jsme se skóre vyrovnat a velkou šanci měl ve 24.minutě Štěpán,  když běžel sám na bránu,  balón však skončil v náručí brankáře. 

 Viktorka se opět vrátila na naší část hřiště a tři minuty před koncem první půle letět do naší brány další gól. 

 Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2

Druhá půle se nesla ve stejném duchu. Bohužel pro nás byla Viktorka ještě důraznější a přes veškerou snahu a pár šancí jsme první zápas prohráli 0:5. 

 Přesto to byl moc hezký zápas. Pro kluky úplně nová sestava, nové rozestavení, nový trenér a velké hřiště… Měli velkou snahu a chuť vyhrát. Příště přidáme průbojnost, důslednost v zakončení a budeme pracovat na zlepšení kondice. Takže kluci – jen tak dál a ještě trošku líp, přesto obrovská pochvala všem!

Sestava: Lukáš Bartík, Michael Koštialík, Matěj Princ, Matěj Holomoj, Tomáš Dvořák,  Dan Sedláček,  Vít Marek, Filip Šádek, Jakub Roček, Štěpán Řehák,  Maksym Teslychko, Filip Honzárek, David Dvořák,  Oliver Janoušek