Bohnice – Starší žáci 0:4

Starší žáci si v 11.9. vybojovali svoji první výhru v letošní sezóně.  

 V neděli po obědě nás čekal zápas proti Slovanu Bohnice. Sešli jsme se ve velkém počtu a s jasnou představou – chceme 3 body, jsme začali. 

 V 16.minutě kopal Shokhi roh a Štěpán jej povedeně zpracoval do brány soupeře.  Následovala jedna střela na naši bránu,  ale Vlado s ní počítal a stav zůstával stejný. Kluci měli spoustu šancí, ale do brány se trefil až před koncem první půle David a zvedl náš náskok na 0:2. 

  Druhá polovina zápasu se nesla ve stejném duchu.  Filip Š. s Kubou sice zvedli ještě skóre o další dva góly, ale těch šancí bylo mnohem víc. 

 V tomhle zápase měli kluci možnost si pořádně přihrávat a předvést spoustu hezkých akcí, ale z většiny případů přišli o míč už při rozehrávce. Na hřiště nastoupili s představou vítězství, ale chyběla snaha to vybojovat a dotáhnout do konce. Na lavičce byli roztěkaní a zájem o hru jim chyběl. 

 Z celého zápasu, který byl sice vítězstvím 0:4, si tak neodnášíme jen 3 body, ale i spoustu otázek, jak zlepšit celkový přístup ke hře.  

Sestava: Vlad Belebekha, Lukáš Bartík,  Tomáš Dvořák, Matěj Holomoj, Filip Šádek, Shokhjakhja Muyizanda, Armend Mustafa, Oliver Janoušek,  Vít Marek, Matěj Princ, Jakub Roček, Michael Koštialík,  Štěpán Řehák, Maksym Teslychko, Dan Sedláček, David Dvořák, Filip Honzárek