Zhodnocení zápasu Honzou Novákem: ▼

Čekal nás soupeř, který v soutěži ještě neprohrál a který se zatím prezentoval velmi slušnými výsledky. Pragovku jsem viděl i v zápase v Dolních Chabrech a tam byl lepší jak domácí.

Věděli jsme, že mají nebezpečné hráče, zejména Jaroše a Dohnala. Musim ale říct, že jsme do zápasu vstoupili výborně. V podstatě celý první poločas jsme byli jednoznačně lepší a domácí hrozili jen ze standardek.

Nám se podařilo rychle dostat do vedení. To nás nakoplo a za mě jsme odehráli nejlepší zápas v této sezoně. První půli jsme vyhráli po brankách Hájka, Šťovíčka, Červenky a Krause 4:0 a v kabině jsme se jen upozorňovali, že nesmíme povolit. Což se ne uplně povedlo.

I tak si ale soupeř nevypracoval vážnější šance až na 1 branku Jaroše. Poté jsme opět zapli a měli zápas pod kontrolou. Po zákroku na Sláňu a následné proměněné penaltě Červa už pak bylo hotovo.

Tak jak jsme odehráli zejména první poločas, tak takto bychom se chtěli prezentovat. I divákům se zápas musel líbit a věřím, že nás přijdou podpořit i v sobotu doma proti Štěrboholům.

Fotogalerie ze zápasu od fotbalpraha.cz. Díky 👍🙏▼

https://www.fotbalpraha.cz/tym/48-sk-treboradice-z-s#lg=1231&slide=0