Union Strašnice „B“ – SK Třeboradice „B“ 2:2

15.10.2023

O tomto zápase nelze říci nic jiného, než jsme zde zbytečně ztratili dva body. Sice jsme měli problémy s vyhráváním soubojů proti lépe fyzicky disponovaným hráčům, ale přesto jsme je téměř k ničemu nepustili. A kdybychom dvakrát nechybovali a nenechali je zakončovat samotné, mohli jsme z tohoto zápasu vytěžit 3 body.


Hned v 11.min. jsme neobsadili hráče za velkým vápnem a ten nechytatelnou střelou otevřel skóre zápasu. Bohužel jsme vepředu neudrželi míč a brzy jej ztráceli a tak to bylo zbytečně nahoru-dolů. I když se většinou hrálo ve středu hřiště, dařilo se hlavně nám, dostávat do šancí.


Vyrovnat se nám podařilo ve 25.min po rohu Chramyho a následné hlavičce Kráti. V cca 40.min jsme měli po chybě jejich brankáře nepřímý kop ve vápně a po jeho šťastném a nakonec vlastně dokonalém rozehrání, vyrovnal střelou zpoza šestnáctky Mates. Doufali jsme, že v druhém pol. tento náskok udržíme a možná i zvýšíme, ale byl to naopak soupeř který skóroval. Neobsadil jsme opět hráče na lajně a když se pak dostal míč k opět volnému hráči na 20m, ztrestal nás gólovou střelou a bylo to 2:2. Do konce zápasu jsme pak ještě měli dost šancí na vstřelení gólu, ale to se nám ani v těch vyložených šancích nepodařilo.


Je potřeba více zklidnit hru, neztrácet zbytečně míče a proměňovat šance a pak bychom takovéto soupeře bez problému poráželi.

Mario Jahoda/ trenér Btýmu