Jak zhodnotil podzimní část Btýmu trenér Mario Jahoda? ▼

“ Myslím si, že po podzimní části soutěže můžeme být celkem spokojeni. Mrzí mě některé zbytečné ztráty bodů, nejvíce šňůra po sobě jdoucích zápasů se Strašnicemi, Prosexem a Královicemi, ale bylo i plno dobrých zápasů a momentů, které mě potěšily. Dle mého je na čem stavět a doufám, že na jaře ještě naši hru zlepšíme. Tím mám na mysli hlavně se zklidnit v koncovce a začít tak proměňovat šance a vyvarovat se zbytečných ztrát uspěchanými přihrávkami, které nás pak stojí mnoho sil. Musím vyzdvihnout, že i přes nepříznivý vývoj v některých zápasech jsme se nepoložili a dokázali na to reagovat. Troufnu si tvrdit, že snad kromě zápasu s Písnicí, jsme byli většinou lepší než soupeř.

Co mě dále potěšilo je, že ve výkonosti byl vidět u většiny kádru progres a že jsme utkání dokázali zvládat v obměněných sestavách a nucených změnách v rozestavení. Jsem moc rád, že nám v kabině stále funguje dobrá parta a věřím, že to tak i dlouho zůstane, protože bez této ingredience by nám to na hřišti těžko fungovalo.

Do jara bych si přál, aby se nám zlepšila tréninková morálka, která stále malinko pokulhává a věřím, že se pak na jaře může naše hra ještě zkvalitnit a ruku v ruce s tím bychom se mohli i posunout výše v tabulce. Ještě jednou díky všem za podzim, teď si odpočineme a na jaře na to hladoví vlétneme.“