Ml. Dorost –  SK Třeboradice : SK Uhelné sklady 10:1

I přesto, že jsme sotva dali tým dohromady, utkali jsme se dnes s Uhelnými sklady doma v Třeboradicích.  

 Tým plný lazarů s jedním na střídačce, to nebyly zrovna vyhlídky vítězného zápasu. Na hřišti jsme snad neměli jediného zdravého hráče, kterého by něco nebolelo. Naštěstí se podařilo první gól umístit do soupeřovi brány Kubovi a tím nastartovat celý tým. Kluci byli neskutečně draví a důrazní a zápas krásně utíkal. 

 Deset minut na to si vybojoval cestu k bráně Eda a neminul. 

 Celý zápas se nesl ve stejném duchu.  Záloha byla úplně všude, útok střílel a přes obranu neprošel téměř nikdo. 

 Kluci byli utahaní, jeli na plno, ale nedalo se střídat tak, jak by bylo zapotřebí. Krásné počasí nám přálo, ale kluci byli zničení a vyprahlí. Márův a další Edův gól nám zajistili klid do kabin. A tak o poločase za krásného stavu 4:0, schovaní ve stínu kabin sbírali kluci síly a dávali se dohromady.

 Druhá půle byla ještě bojovnější a důraznější, než bychom čekali. 

 Jakoukoli snahu o útok na naši bránu Luky s obranou odráželi. Eda v útoku neustále dával zabrat protihráči a celá hra se odehrávala v našem rytmu a výsledek byl neskutečný. 

 Kdyby takhle vypadal každý zápas, nebylo by co řešit. 

 Neskutečná pochvala Edovi. Neuvěřitelné zpracování balónu, téměř bezchybné zakončení a rozhodně bezkonkurenční střelec zápasu se dvěma hattricky na kontě… 10:1

Střelci:   Jakub Roček 8′

                Eduard Kukla 17′, 44′, 57, 72′, 83′, 86′

                Marek Korn 37′, 56′

                Filip Šádek 92′

Sestava: Adam Ledvina (B), Lukáš Bártík, David Pivoňka, Michael Koštialík, Tomáš Dvořák, Filip Korn, Marek Korn (K), Jakub Roček, Filip Šádek, Štěpán Novák, Vladlen Belebekha, Eduard Kukla,