Za sebou máme další měsíc zimní ligy. 

Nutno podotknout, že některé zápasy byly obrovskou ostudou a jakákoli slova k nim by byla naprosto zbytečná. Přesto mi to nedá a v lednovém shrnutí se k tomu lehce vrátím. 

 Hned první týden v lednu jsme se postavili pořádajícímu týmu. A měli jsme na ně… prvních dvacet minut jsme ovládali hřiště. Ovšem proměnit jakoukoli střelu v gól, to se nám nedařilo. Poté už jsme se k míči skoro nedostali. Na klucích bylo znát vyčerpání z vánočního nicnedělání a zápas pro nás končil fiaskem. 

 Meteor : Třeboradice 2:0

 Čekalo nás víkendové volno a poté Zbraslav. 

Zbraslav, Zbraslav…. co k tomuto zápasu asi říct… Bylo nás málo,  hodně nemocných a omluvených… V tomhle případě to však není omluva, ale pouhé konstatování faktu. Jsem si jistá, že i s plnohodnotnou sestavou by to dopadlo stejně. Nejsem toho názoru, že by Zbraslav byla tak famózním týmem. Pod co se však klidně podepíšu je fakt, že my jsme byli týmem naprosto zoufalým. Akorát pro smích, ostuda neskutečná. Vztek v očích trenéra vystřídalo zklamání a odevzdanost.  Propadnout se bylo nereálné. Zbývalo se jen vysmát sami sobě. Horší zápas jsme nezažili. To, že se tam kluci plácali, jako by v životě neviděli balón,  nemá cenu popisovat. Nedivím se… Většina kluků to má na háku.  Účast na trénincích ubohá, hodně nemocných, hodně lyžařů a  pár těch, co se jim ,,jen,, nechce… 

Třeboradice : Zbraslav 0:7

Posledním zápasem v lednu byl tým Sadská. Tam kluci trochu běhali, o něco víc se snažili. U pár jedinců bylo znát, že hrají na maximum. Jiní byli zase jen na procházce. Ale tak… na to už jsme zvyklí. Aspoň, že výhra byla naše. 

Sadská : Třeboradice 1:2

V únoru nás čekají 4 zápasy. Kéž bychom ukázali, že umíme i fotbal ;-)