K Třeboradice : TJ Březiněves 5:1

10.6.2023

V sobotu před polednem nás čekal na domácím hřišti poslední zápas této sezóny. Ačkoli naše umístění na nejvyšší příčce tabulky už bylo jasné, i tak jsme chtěli odcházet se třemi body a potvrdit tak, jak silní umíme být. 

 Ačkoli se téměř celý začátek odehrával na straně soupeře, nedařilo se nám balón dostat do sítě. Teprve ve 23.minutě se podařilo prostřelit breziněvského brankáře Vladovi a pořádná hra mohla konečně začít. Další gól následoval hned vzápětí od Yousseifa a kluci se tak mohli na poločas odebrat za stavu 2:0. 

 Druhou půli hned z kraje odstartoval kapitán, kdy po kopnutém rohu poslal balón hlavičkou přímo do šibenice. Hra měla spád a za další čtyři minuty zakončoval opět Filip. 

 Šochi,  který standardně předvádí na hřišti skvělé výkony, si připsal krásný gól v 61. minutě.

 Soupeř hru korigoval pouze z penalty, kdy první se mu proměnit nepodařilo. Naši kluci lehce polevili ve hře a vznikla další možnost pro soupeře. Tentokrát se mu však penaltu už proměnit podařilo. 

 Myslím, že jsme bravurně potvrdili, že na první příčku patříme. 

 A není to naše jediné prvenství.  

* První místo v počtu vychytaných nul ovládl zaslouženě LUKÁŠ BARTÍK (5) a Vlado se umístil na krásném třetím (4)

* První místo v počtu odehraných zápasů obsadil MATĚJ PRINC (20)

* První místo v obdržení žlutých karet patří našemu kapitánovi FILIPU ŠÁDKOVI 

* První místo v získání červených karet si vysloužil také náš kapitán FILIP ŠÁDEK 

* FILIP ŠÁDEK zřejmě, aby trošku kompenzoval prvenství v kartách 😁, obsadil také druhé místo v počtu vstřelených gólů (24)

Řekla bych, že za sebou máme velmi úspěšnou sezónu a její završení nemohlo být lepší. Kluci se na hřišti skvěle sehráli a předváděli vyrovnanější hru. Je za nimi vidět tvrdá práce trenéra a obrovská snaha jich samotných dát do toho co nejvíc. 

Střelci: Vladlen Belebekha 23′

             Yousseif Al-Kinani 28′

             Filip Šádek 41′ 45′

             Muyinzoda Shokhjakhon 61′

Sestava: Tadeáš Šauer (B), Matěj Princ, Oliver Janoušek, Tomáš Dvořák, Michael Koštialík, Filip Šádek (K), Lukáš Bartík, Muyinzoda Shokhjakhon, Jakub Roček, Vladlen Belebekha, Yousseif Al-Kinani, Armend Mustafa, Dan Sedláček