Odpolední trénink

Vážení sportovní přátelé a rodiče, pět dní dvoufázových tréninků, her a setkání s Lukášem Zelenkou. To byl 2. ročník letního kempu v Třeboradicích ve dnech 17. – 21.8. První dny byly pro kluky více než těžké, pršelo celé dny, ale kluci po celou dobu ukazovali, že fotbal opravdu mají rádi a jejich chuť do sportování v jakékoliv podobě byla nevyčerpatelná. Všech 17 kluků, ve věku 6-11 let, se snažilo vyžívat maximálně všech tréninkových pomůcek, na které v tréninkové jednotce prostě času nezbývá.
To bylo také cílem celého realizačního týmu (Jaromír Kurka, Petr Lukavský a Jiří Šimek), aby každý hráč využil maximum prvků v dostatečném časovém úseku a pokud možno opakovaně. Řada z nich svým přístupem a výkonem překvapila a pokud se takto budou prezentovat i ve svých mužstev, budou patřit asi k těm lepším a zároveň budou příkladem těm ostatním. Věřím, že i kluci si odnesli spoustu zážitků a že od nás trenérů dostali několik cenných rad do jejich dalšího fotbalového života.
Zážitkem také bylo již zmiňované setkání s Lukášem Zelenkou. Diskuze o fotbalovém životě, přestupy, fotografie, medaile a dresy slavných hráčů evropských mužstev. Na konec podpisy na památku.
Tak to byl letošní kemp. Chvilku odpočinem a budeme se těšit na další ročník.